Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 10 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Sjukgymnastik 2024

10 Masterexamen (MSc) Program i Sjukgymnastik 2024

Översikt

När en person som deltar i en forskarutbildning vid ett universitet avslutar rad kurser som är kopplade till hans eller hennes valda ämnesområdet, studenten sedan belönas med en civilingenjör, som öppnar upp många karriär och utbildningsmöjligheter.

Vad är civilingenjör i fysisk aktivitet? Att uppnå god kunskap om fysisk aktivitet egentligen handlar om mycket mer att studera än det från början verkar. Om du kommer att bli en expert på att träna kroppen, måste du veta hur kroppen fungerar. För detta ändamål, kurser för denna grad innebär ämnen som akutvård och första hjälpen, träningsfysiologi, metoder för styrka och kondition, och även en bit av biologi och kemi.

Med en magisterexamen i fysisk aktivitet, har du de stora fördelarna med kunskap om hur man bäst anpassar din livsstil och motion rutiner att ständigt vara i toppform.Dessutom, de som göra karriär inom detta område genom att hjälpa andra ofta ta hem lukrativa löner.

På grund av mängden vetenskapliga och medicinska kunskaper som behövs för detta område, kan kostnaderna för utbildning vara ganska hög. För att hitta de alternativ som bäst passar din ekonomiska situation, ringa antagningskontor att samla in uppgifter om gemensamma kostnader på varje skola.

Civilingenjör i fysisk aktivitet öppnar många karriärvägar som tilltalar alla typer av personliga preferenser. Om du vill hjälpa världens ungdom, kan du överväga en karriär inom idrott vid en grundskola. Å andra sidan, om du föredrar mer medicinskt orienterade sidan av sjukgymnastik, kan du arbeta på en klinik som hjälper idrottare och andra människor behålla eller återfå rörligheten.

Den förhärskande Behovet av fysisk aktivitet experter innebär att det finns klasser tillgängliga online och på campus internationellt.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Fysioterapi
  • Sjukgymnastik
Studiefält
  • Sjukvård (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat