Keystone logo

1 Deltid Masterexamen (MSc) Program i Registrerad omvårdnad i Glasgow, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Storbritannien
 • Sjukvård
 • omvårdnad
 • Registrerad omvårdnad
 • Glasgow
 • Deltid
Studiefält
 • Sjukvård (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Deltid Masterexamen (MSc) Program i Registrerad omvårdnad

  Glasgow är den största staden i Skottland med en befolkning på cirka 600.000 i själva staden, eller över 2 miljoner om de omgivande städerna i Clydeside storstadsregion beaktas.

  Vad är registrerad omvårdnad?
  Registrerad omvårdnad innebär att ta hand om patienter och främja deras hälsa. Sjuksköterskor arbetar på sjukhus, kliniker, och hemvårdsinställningar. De kan också arbeta i folkhälsomiljöer som skolor och samhällscentra. Registrerade sjuksköterskor måste vara licensierade för att kunna utöva omvårdnad.

  Vad kan jag göra med en examen i registrerad omvårdnad?
  Det finns många olika karriärvägar som en registrerad sjuksköterska kan ta. Vissa registrerade sjuksköterskor kan välja att arbeta på sjukhus, medan andra kanske föredrar att arbeta på en klinik eller privat praxis. Registrerade sjuksköterskor kan också specialisera sig på ett visst omvårdnadsområde, såsom barnomvårdnad eller geriatrisk omvårdnad. Vissa registrerade sjuksköterskor väljer att undervisa i omvårdnad vid en högskola eller universitet.

  Varför studera registrerad omvårdnad?
  Registrerad omvårdnad är ett viktigt yrke inom vårdbranschen; främja patienternas hälsa och välbefinnande. Sjuksköterskor är ofta den första kontaktpunkten för patienter när de kommer in i hälso- och sjukvården och spelar en viktig roll för att tillhandahålla patientvård av hög kvalitet. Dessutom kan sjuksköterskor specialisera sig på ett visst omvårdnadsområde, vilket gör det möjligt för dem att ge mer specifik och målinriktad vård till patienter.

  Typer av registrerade omvårdnadsgrader
  Registrerade sjuksköterskor har vanligtvis en associerad examen eller examen i omvårdnad, även om vissa sjuksköterskor kan ha en kandidatexamen i omvårdnad. Sjuksköterskor måste också klara en nationell licensexamen för att bli registrerade sjuksköterskor. I vissa stater, sjuksköterskor kan också behöva genomföra en period av övervakad klinisk erfarenhet innan de kan licensieras.

  Vad ska jag studera under min registrerade omvårdnadsexamen?
  Under en registrerad sjuksköterskeexamen, studenter kommer att ta kurser i anatomi och fysiologi, mikrobiologi, och kemi. Dessutom, studenter kommer att ta kurser om omvårdnadsteori och praktik. Studenter kan ha möjlighet att genomföra kliniska rotationer i olika vårdmiljöer, såsom sjukhus, kliniker, och hemvårdsinställningar, för att få praktisk erfarenhet inom omvårdnad.

  UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

  En masterexamen i naturvetenskap är ett avancerat studieprogram som tar cirka två år. Många skolor erbjuder dessa program på internet eller på deltid så att det blir lättare för dem med andra åtaganden att få sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

  Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.