Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Regenerativ medicin i Bradford, Storbritannien 2024

Masterexamen (MSc) Program i Regenerativ medicin i Bradford, Storbritannien 2024

Översikt

Bradford har fem lärosäten och nyligen har lovordats av Ofsted för deras skolgång prestationer. Det finns också National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum och konstgalleri kallas Bradford 1 Gallery.

Regenerativ medicin kan omfatta ett brett spektrum av forskning och tekniska färdigheter relaterade till återväxt av organ och levande vävnad. Forskare registrerar sig ofta i program för regenerativ medicin för att förbättra hans eller hennes förståelse för cellbiologi och medicin i detta sammanhang.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En masterexamen i naturvetenskap är ett avancerat studieprogram som tar cirka två år. Många skolor erbjuder dessa program på internet eller på deltid så att det blir lättare för dem med andra åtaganden att få sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Läs mer