Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Ortodonti 2024

4 Masterexamen (MSc) Program i Ortodonti 2024

Översikt

En Master of Science (MSc) är en avancerad examen som vanligtvis bedrivs efter slutförandet av en kandidatexamen. Beroende på programmet, kan det ta omkring en eller två år att färdigställa. De flesta MSc grader tillåter eleverna att utforska vetenskapen om sina respektive områden på en mycket högre nivå, som kan hjälpa studenter att få en högre nivå jobb inom det valda områden.

Vad är en MSc i Ortodonti? Tandreglering är ett dentalt specialitet. I det här fallet, måste studenterna först få antingen en doktor Dental Science (DDS) eller doktor Dental Medicine (DDM). De bygger sedan på en bred akademisk och klinisk bas i ortodonti programmet tills de är kunniga och har kompetens att behandla patienter i alla åldrar som har oegentligheter i tänderna och eller käkar, och har därför ett behov av tandreglering och behandling. Akademiker i detta program måste veta hur man använder modern teknik och vara väl förtrogen med nuvarande behandlingstyper och god patientvård.

Det finns flera stora fördelar med att driva en MSc i Ortodonti. Som en medicinsk specialitet, betalar ortodonti mycket bra. Yrkesverksamma kan se fram emot livstid lärande och hjälpa andra.

En MSc i Ortodonti brukar ta cirka tre års heltidsstudier och kostnaden kan variera kraftigt beroende på programtyp och plats i världen.

Efter att ha fått en MSc i Ortodonti, akademiker hitta typiskt jobb som tandregleringsspecialister privatpraktiserande eller öppna sin egen praxis. Graden lär praktiska färdigheter såsom samtida tekniker för patientdiagnos och behandlingsplanering samtidigt som eleverna klinisk erfarenhet som hjälper dem att få en högre betalande jobb inom efter examen. Arbetstillfällen i området växer snabbare än genomsnittet jämfört med andra yrken.

Klasser kan tas på heltid eller deltid, beroende på program.Om du vill ha särskild utbildning i ett viktigt yrkesområde sedan ta det första steget: söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Odontologi
  • Ortodonti
Studiefält
  • Sjukvård (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat