Keystone logo

16 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Odontologi Odontologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Odontologi
  • Odontologi
Studiefält
  • Sjukvård (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Odontologi Odontologi

En Master of Science, eller MSc, är en avancerad nivå examen. Graden är vanligtvis tjänat att få en högre nivå av kunskap inom ett specifikt område. En kandidatexamen krävs vanligtvis, och programmet tar vanligtvis cirka två år att slutföra.

Vad är en civilingenjörsexamen i Dentistry? Detta program är utformat för att ge avancerad utbildning i metoder för tandvård och att förbereda studenterna för forskningsstudie inom området. Medan målet är att förbereda eleverna för att undervisa eller forskning inom området, kan den användas för att främja praktiska färdigheter och kunskaper och som ett steg innan en doktorsexamen program. Program kommer ofta att fokusera på att granska omfattande litteratur för att skapa en avhandling, labb erfarenhet och insamling och analys av data. Kärn kurser brukar omfatta områdena för biologiska och materialvetenskap med inriktning på ämnen med anknytning till munhälsa, munvård, störningar och sjukdomar.

Många människor som utövar magisterexamen inom tandvården redan arbetar i området. I själva verket är det ofta som en väg för tandhygienister att avancera. Det kan dock tas av personer som kommer att driva doktorsexamen inom tandvården som ett sätt att få erfarenhet av forskning.

Kostnader för ett program kan variera kraftigt beroende på vilken skola du väljer att delta. Det är bäst att kontakta institutionen ekonomiskt stöd av din skola för att fråga om de fullständiga kostnaderna för programmet.

Akademiker i en magisterexamen i tandläkarprogrammet kommer ofta driva forskartjänster inom området. De kan också arbeta i undervisningen. Dessutom kan den tillåta en person att ingå positioner ledningsnivå inom tandvården fältet. Arbetet i folkhälso positioner är också en annan karriärmöjlighet för akademiker i detta program.

Om du är redo att vända sig till en MSc i Dentistry program, så ska du samla mer information om dina programalternativ.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.