Keystone logo

26 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Näringslära Näringslära 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Näringslära
  • Näringslära
Studiefält
  • Sjukvård (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Näringslära Näringslära

En Master of Science, eller MSc, är en internationellt erkänd akademisk prestation skänkte elever som slutför kurser och provning i samband med en specifik bransch eller föremålet. The Master of Science i allmänhet betraktas som något som ökar inkomstpotential och karriärmöjligheter.

Precis vad är en MSc i näringslära? Denna intensiva, vetenskapligt baserad utbildningen syftar till att förbereda deltagarna för givande och lukrativa karriärer med anknytning till nutrition. Vanliga frågor av studien omfattar ofta dietetik, fysisk aktivitet och livsmedelsvetenskap, bland relaterade områden, och ytterligare uppmärksamhet ges ofta till särskilda subgenres närings och näringsforskning, såsom fetma förebyggande, sport nutrition, skol kost och näring för gravida kvinnor.

Många akademiker närings magisterprogram upptäcker att de kan tjäna mer pengar och är kvalificerade för högre prestige positioner än de var innan de har fått den avancerade examen. En magisterexamen är också i allmänhet krävs av dem som hoppas att lära näring vid högskola eller universitetsnivå.

På grund av stor variation mellan undervisning kostnader för MSc i Nutrition program på grund av faktorer såsom program popularitet och naturgeografi, studenter som söker inträde i en viss kurs program bör kontakta den skolan direkt för aktuell registreringsinformation.

Många som faktiskt tjänar MSc i Nutrition fortsätta att arbeta som dietister eller gemenskap, ledning eller kliniska dietister. Andra hitta sätt att utnyttja sina kunskaper och skillset inom den ideella sektorn.En del arbete som näringsprogramadministratörer för skolor, fortsätter vårdinrättningar eller statliga organisationer, medan andra väljer att undervisa i ämnet inom en rad olika akademiska eller privata miljöer.

Många väl respekterade skolor som spänner över hela världen erbjuder online-nutrition magisterprogram, och många av dessa program beskrivs i bredare detalj i vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.