Keystone logo

21 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Biomedicinska studier Molekylärbiologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Molekylärbiologi
Studiefält
  • Sjukvård (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Biomedicinska studier Molekylärbiologi

Tjänar en Master of Science är kulmen på cirka tre år av hårt arbete, totalt nästan sju år, inklusive förutsättningen kandidatexamen. Ta emot en Master of Science kan öppna dörrar till exklusiva professionella möjligheter och karriärmöjligheter för akademiker.

Nyfikna individer kan vara fråga, vad är en MSc i molekylär medicin? Detta program för högre utbildning hjälper utbilda studenter för att ta itu med viktiga medicinska frågor som världen står inför idag, särskilt hur man bättre diagnostisera, behandla och eventuellt förhindra sjukdomar. Kurser i detta program innehåller ofta molekylär cellbiologi, funktionsgenomik, medicinsk genetik, immunologi, medicinsk statistik, bioanalys, och experimentell cellbiologi. Eleverna kan också arbeta på ett slutprojekt eller uppsats eller slutföra en praktikplats som en del av sin civilingenjörsutbildningen.

Genom utövande av sin examen kan studenterna visa potentiella arbetsgivare att de har engagemang, kompetens och kunskap som krävs för att vara en tillgång till arbetsplatsen. Detta gör att tjäna en MSc mycket fördelaktigt för studenter.

Varje akademiskt program kommer att ha kostnader som är förknippade med det, och en MSC är inte annorlunda. Kostnaden för undervisning och andra avgifter kan variera kraftigt från skola till skola, men det kan finnas stipendier, bidrag eller andra finansiella stödprogram för att hjälpa eleverna fullfölja sin examen.

Examen med en Master of Science i molekylär medicin kan leda till arbetstillfällen i medicinsk, klinisk, bioteknik, miljö, forskning och ingenjörsstudier. Populära val för akademiker karriär inkluderar laboratorietekniker, biotekniska ingenjörer, kliniska forskare, biotekniska chefer och läkemedelsrepresentanter och forskare.Studenter med denna grad kan också välja att återvända till den akademiska världen och fullfölja en forskarutbildning för ytterligare forskning och kompetensutveckling.

Oavsett var du bor, kan det finnas pedagogiska alternativ för att hjälpa dig driva din utbildning. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.