Keystone logo

5 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Läkarvetenskap Kardiologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Kardiologi
Studiefält
  • Sjukvård (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Läkarvetenskap Kardiologi

En MSC (Master of Science) program tar normalt en till tre år att slutföra och kommer typiskt att ge mer detaljerad information om ett visst ämnesområde. Eleverna kommer att få den kunskapsnivå som kan leda till en position med större ansvar och större intjäningspotential.

Vad är en MSc i Cardiology? Denna grad fokuserar på studier av kardiovaskulär hälsa och sjukdom. Det kan kräva en tidigare examen i biologi eller andra områden av life science. Studenterna kommer att koncentrera sig på anatomi, hjärt-frågor, och klinisk vård. Utbildningen kan kombinera klassrumsundervisning med handledd praktik. kan också förväntas Ett forskningsprojekt eller självstudier.

Studenter som tjänar ett högre kardiologi grad kommer vanligtvis få kunskap om hjärt frågor och patientvård.De kommer att stärka social kompetens, problemlösning, kritiskt tänkande och andra färdigheter som kommer att gynna arbete i en klinisk miljö samt situationer utanför en arbetsmiljö.

Kardiologi masterprogram kan hittas i hela världen vid universitet eller genom online-lärande institutioner. Kostnaderna i samband med en examen kan variera ganska lite, så en student bör kontakta antagningsenheten på skolan de vill delta för mer information om avgifter och andra kostnader.

Tjänar en kardiologi magisterexamen kan leda till lukrativa och mycket tekniska karriärmöjligheter. De flesta studenter kan räkna med att arbeta i kliniska situationer, såsom sjukhus, vårdcentraler, privata kliniker, eller för offentliga eller statligt sponsrade medicinska leverantörer. Positioner kan arbeta direkt med patienter eller i en miljö forskning. Det kan finnas ytterligare ansvar som kan inkludera tillsyns- eller ledningsuppgifter.

Magisterprogram kan drivas antingen på heltid eller deltid. Många skolor erbjuder klasser som är bekvämt för en student livsstil, bland annat nätstudier. Om du är sugen på att börja ett utbildningsprogram, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.