Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 20 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Hälsoutbildning 2024

20 Masterexamen (MSc) Program i Hälsoutbildning 2024

Översikt

En Master of Science-program är en avancerad studieväg som generellt följer en kandidatexamen och tar ungefär två år att slutföra. Många skolor erbjuder online- och deltidsalternativ, så studenter som redan har börjat sin karriärväg kan också delta i skolan.

Vad är en MSc i hälsoutbildning? Programmet fokuserar i allmänhet på de senaste hälso- och beteendeteorierna, vilket leder till ökad kompetens inom hälsokommunikation, utformning och genomförande av förebyggande program och talar om folkhälsoproblem. Specifika kurser kan omfatta ämnen som beredskap, hälsopolitik och förespråkande, bedömning av kliniska färdigheter, hantering av hälsovårdspersonal och styrning inom hälsoutbildning.

Kandidater med en magisterexamen i hälsoutbildning har ofta förbättrade färdigheter inom personhälsan och kan kunna leverera första hjälpen i nödsituationer. Dessutom utvecklas livskvalifikationer som tidshantering och prioritering ofta.

Kostnaden för att tjäna denna examen kan variera beroende på skolan och platsen. Ytterligare faktorer kan också påverka deltagande kostnader, till exempel hur länge programmet tar och om studenten deltar online eller personligen. Intresserade personer bör kontakta skolor för att lära sig exakta detaljer.

Det finns många karriärer inom hälsoutbildning, och många av dessa positioner kan hittas runt om i världen. Några exempel på dessa uppfyllande roller är hälsovårdsutbildare, sjukvårdschef, läkare, folkhälsoansvarig, vaccinologiprojektledare och certifierad specialist på hälsoutbildning. Några av de arbeten som dessa professionella kompletterar innefattar beredskap, immunologi och infektiologi. Med en genomgripande förståelse för folkhälsan fortsätter vissa kandidater från detta utbildningsprogram ofta att tillhandahålla service på global nivå.

Genom att tjäna en MSc i hälsoutbildning kan professionella ta de första stegen på en karriärväg eller förbättra sina möjligheter inom en befintlig karriär. Det finns möjligheter att skola runt om i världen, så söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret hos skolan efter eget val genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
  • Hälsoutbildning
Studiefält
  • Sjukvård (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat