Keystone logo

21 Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Politik Hälsopolicy 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Hälsopolicy
Studiefält
  • Studier i juridik (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Politik Hälsopolicy

Civilingenjör eller Master of Science, är en forskarexamen erbjuds runt om i världen för de studenter som har åstadkommit tillräckligt kurser att kräva en grundlig och fullständig förståelse av ett ämne för studien. Graden förkortas MSc i Europa och de flesta Commonwealth nationer, medan standard beteckning i USA är MS, men utbildningsnivån är densamma.

Vad är en MSc i Health Policy? Hälsopolitiken är studiet av att sätta upp mål för att förbättra och upprätthålla god hälsa av befolkningen och de strategier för att nå dessa mål. Det är ett viktigt verktyg i varje utvecklad nation, eftersom det skapar och förvaltar en vision för framtiden för folkhälsan och håller befolkningen informerad om denna vision och de framsteg mot det, liksom beskriver prioriteringar och roller för olika grupper inom samhälle. En civilingenjörsexamen i hälsopolitik kommer att ge studenten utbildning som krävs för att undervisa, samråda forskning eller hantera dessa mål, visioner och planer.

I de flesta fall kommer en magisterexamen möjliggöra en individ att söka karriärvägar som annars är oåtkomlig, samt öppna fältet till löneökningar och nya intjäningspotential.

Kostnaden för att få en MSc i Health Policy kommer att variera från en skola till en annan, liksom från ett land till ett annat.

Karriär inom hälsopolitiken är lika varierande som de personer som fyller dem. Samråd för statliga grenar och ideella organisationer är vanliga, liksom utbildning och läraranställningar. Förvaltning inom vården är tillgänglig, liksom forskning att hjälpa till att finna den bästa politiken och metoderna för en specifik samhälle.

Du kan ansöka om MSc i Health Policy och börja förbättra din karriär idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.