Keystone logo

3 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Allied Healthcare Anestesiologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
  • Anestesiologi
Studiefält
  • Sjukvård (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Allied Healthcare Anestesiologi

En MSC (Master of Science) är en post-examen intygar slutförandet av ett avancerat studier som utvecklar en elevs förståelse av ett ämne till en hög nivå. En magisterexamen är oftast ett krav att ange en forskarutbildning. En MSC kandidat måste vanligtvis skapa och försvara en avhandling som det sista steget mot att få examen.

Vad är en MSc i anestesi? Det är en examen som visar en läkare eller sjuksköterska har uppnått en djup förståelse av de teorier och metoder för smärtlindring. Program brukar ta mellan två och tre år att slutföra och delas mellan didaktisk och klinisk utbildning. Eleverna lär sig oftast hur att lindra smärta under och efter operation, och hur man bevara och återställa stabila förhållanden hos patienter genom smärtlindring. Under deras kliniska rotationer, är kandidater vanligtvis cyklade genom varje avdelning att få erfarenhet i en mängd olika delområden.

En MSc i anestesi är för läkare som vill lindra lidande vid dess källa. Innehavare av graden är en integrerad del av varje del av patientvård och skörda frukterna i form av hög arbetstillfredsställelse, säkerhet och ersättning.

Fullborda en MSc i anestesi kan variera kraftigt i kostnad, beroende på specifika institutioner och program. Dem som överväger graden uppmanas att kontakta de skolor som intresserar dem för vägledning om undervisning och avgifter.

Smärtlindring är ett måste hela medicin, vilket innehavare av en MSc i anestesiologi oumbärlig. De arbetar tillsammans med kirurger vid operationer, hjälpa patienter i post-kirurgi återhämtning erbjuder katastrofinsatser i traumaavdelningar och bidra till att lindra plågan av förlossningen. Narkosläkare skulle kunna ha möjlighet att arbeta i nästan alla underspecialiteter som intresserar dem.

Val i överflöd för dem som överväger en MSc i anestesiologi.Skolor i världen erbjuder över en mängd olika program för att passa olika behov. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.