Moravian University

Introduktion

Moravian University har djupa rötter och ett rekord av framgång längre än vår nation. Den ikoniska mähriska stjärnan är ingraverad i vår historia och är närvarande vart du än vänder dig. Moravians känsla är sammanflätad med Betlehems, och bär både motståndskraften från dess stålstadshistoria och lättheten i fönsterljusen som glöder varje natt i Moravian tradition.

Betlehem är så ansedd för sin historia att det har lagts till på UNESCO:s världsarvslista, i hopp om att ansluta sig till sådana historiska platser som Independence Hall, Frihetsgudinnan och Egyptens pyramid.

Grundutbildare

För en liten skola har den mähriska upplevelsen en bred räckvidd. Du kan välja mellan mer än 70 studieområden eller till och med designa ditt eget huvudämne. Plus, forskarutbildningen ger mer än 45 doktors- och magisterexamen och certifieringsalternativ. Men du behöver inte bestämma något just nu. På Moravian vill vi att du ska ta dig tid att utforska alla dina akademiska intressen och sedan fokusera på din valda väg.

Se alla grundutbildningar .

Dessutom kan du delta i vårt utbildningsprogram, SOAR-forskning, lokala praktikplatser, studentklubbar, studier utomlands och mer.

Vår genomsnittliga klassstorlek är 16 studenter, med ett förhållande mellan student och fakultet på 11:1. Det betyder att dina professorer känner dig vid förnamn och bryr sig om din framgång! Du kommer att få en Macbook Pro och en iPad att använda under alla fyra åren i skolan, och du kan till och med behålla dem när du har tagit examen.

Graduate Academics

Moravian Graduate erbjuder mer än 50 doktorand- och certifikatprogram inom beteendehälsa, affärer, utbildning, konst, omvårdnad, rehabiliteringsvetenskap och teologiska studier.

Moravians examens- och certifikatprogram är utformade för att förbereda högklassiga akademiker för att möta behoven hos växande industrier-och de är också utformade för att passa in i ditt liv, inte för att rota det. Därför erbjuds forskarkurser i traditionella, accelererade, blandade och online -format. Du kommer också att ha det bästa av Moravian University resurser till hands, och vår fakultet, personal och mentorer för studentupplevelser är engagerade i din framgång.

Visa alla forskarutbildningar .

Plats

Ligger längs USA: s östkust, kallar Moravian Bethlehem, Pennsylvania hem. I denna livliga lilla stad befinner du dig bara en kort bilresa från större städer, som Philadelphia, New York City och Washington, DC. Föreställ dig alla helgresor och nya äventyr! Men oroa dig inte, det finns mycket att göra rätt i Lehigh Valley också. Oavsett om du deltar på en av de bästa musikfestivalerna i Nordamerika (Musikfest) eller njuter av ett basebollspel på Coca Cola Stadium, finns det aldrig ett tråkigt ögonblick i Bethlehem, PA.

Bethlehem-gemenskapen är alltid mycket välkomnande av moraviska studenter och samarbetar ofta med universitetet för att erbjuda praktik, praktiska möjligheter till lärande och gratis evenemang.

Väder

Lehigh Valley i Pennsylvania upplever alla fyra säsonger till fullo. Hösten ger skarpa tröjor-väder och färgglada löv. Vintern täcker vårt campus med snö. Våren erbjuder regndusch och blommande blommor. Och sommaren är solig och varm. Varje säsong ger lite annat till Betlehem och vi älskar det!

Platser

  • 1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

Frågor