Keystone logo

2 Master Program i Sjukvård Allied Healthcare Medicinsk avbildning Radiologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
  • Medicinsk avbildning
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Allied Healthcare Medicinsk avbildning Radiologi

Studenter som väljer att tjäna en magisterexamen väljer att fortsätta sin utbildning på forskarnivå. De kommer att lära sig på djupet om ämnen och teorier som arbetar med det valda området. Denna grad program brukar ta två år att färdigställa, men kan vara mer eller mindre beroende på institutet en elev deltar.

Vad är en Master i radiologi? Med praktisk utbildning och kurser, individer i det här programmet får en förståelse för de ins och outs av röntgenbildfältet, metoder som används och radiologiska förfaranden. Kurser kan innefatta strålskydd, radiobiologi, patofysiologi, och patients bedömning. Interventionella förfaranden är också vanligt krävs, liksom practicums. Vissa kan välja att specialisera sig inom ett visst område som mammografi eller onkologi.

Det finns många anledningar att någon kanske vill tjäna en magisterexamen. Till exempel kan den användas för att följa mer avancerade yrken.Tjänar en magisterexamen i radiologi kommer att lyckas förbereda de studerande för högre positioner nivå jobb och lön.

Om du vill veta hur mycket denna grad kommer att kosta dig, forskning och kontakta skolan du vill delta för att få mer information. Kostnaden kommer sannolikt att variera från plats till plats, och det beror på det särskilda programmet samt.

Akademiker kan räkna med en mängd olika karriärmöjligheter inom området. De kan hitta positioner såsom röntgenassistenter, där de kan observera röntgenbilder och interagera med och bedöma patienter. De kan också bli radiologiska administratörer eller radiologiska lärare. En doktorsexamen kan krävas för att bli en lärare på vissa platser. Dessa jobb kan hittas i kliniker, sjukhus och universitet.

Många skolor ge eleverna möjlighet att ta kurser på nätet. Detta är ett utmärkt sätt för studenter världen över att arbeta och tjäna en examen.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.