Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Master Program i Pediatrik 2023

4 Master Program i Pediatrik 2023

Översikt

Att vidareutveckla din akademiska karriär kan skapa ökade yrkesmässiga möjligheter samt öka förståelsen av ett fält. En magisterexamen kan ge fördjupad specialutbildning och instruktioner som inte alltid uppnås genom en kandidatexamen. En magisterexamen kan ta var som helst från två till fyra år för att slutföra.

Vad är en Master i Barnläkare? Det är en examen utformad för att träna eleverna för att hantera barn- och spädbarnshälsovården. Studenter får möjlighet att specialisera sig inom ett område av barnhälsovård, såsom näring, neurologi, fysioterapi eller tandvård. Genom laboratorieövningar, föreläsningar och seminarier kan studenter få kunskap om anatomi, kemi och patientpraxis. Studenter kan också ta kurser i etik och apotek. Det kan vara praktisk träning i användning av relevant behandlingsteknik. En Master i Barnläkemedel kan också innebära observationer eller praktikum timmar.

Kurser som tagits i ett barnprogram kan ge akademiker möjlighet att stärka relevanta kompetenser arbetsgivare önskan. Denna grad kan öka kritiskt tänkande, dataanalys och diagnostiska färdigheter. Var och en av dessa förmågor kan också tillämpas på olika områden i en kandidats personliga sfär utanför kontoret.

Kostnaden för ett visst utbildningsprogram representerar inte nödvändigtvis priset på någon annan institution. Avgifter kan variera beroende på landets regler och kurser. Kontakta representanter för att fråga om kostnaden för varje program.

Field of Pediatrics är en bred bransch. Därför finns det flera hälsovårdspositioner som kan vänta på studenter efter examen. Karriär inom hälso-och sjukvården kan ge kandidater med val beroende på deras fokus under forskarskolan. Dessa karriärer kan omfatta en barnläkare för klinisk sjuksköterska eller en barnläkare. Andra studenter bestämmer sig för att fokusera på ögonvård och kan bli pediatriska ögonläkare. Ett specifikt kandidatprogram kan också träna studenter för att få positionen hos en barnläkare.

Du kan stöta på pediatriska examen över hela världen. Vissa institutioner erbjuder både personliga och online-lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Barnmedicin
  • Pediatrik
Studiefält
  • Sjukvård (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat