Keystone logo

5 Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Patologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Patologi
Studiefält
  • Sjukvård (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Patologi

En magisterexamen kräver studenterna att slutföra en till tre års forskarutbildning. Under denna tid kommer ämnen som behandlas under grund år undersökas mer i detalj. Många program kräver studenterna att lämna in en avhandling för att uppgradera.

Vad är en Master i patologi? Denna speciella grad program kommer att ge eleverna information om ursprunget och spridningen av smittsamma sjukdomar. Under denna tid, eleverna lära sig att diagnostisera, forskning, förebygga och analysera olika patogener och sjukdomsframkallande mikroorganismer. Detta program är forskningsintensiv och en stor del av tiden kommer att spenderas lära diagnostiska metoder. Omfattande kurser i biologi, anatomi, organisk kemi och fysiologi kommer att krävas för examen. Tonvikten ligger på både smittsamma och icke-smittsamma sjukdomar.

Tjänar en magisterexamen kan vara fördelaktigt i en mängd olika sätt.Studenter med dessa mycket önskvärda grader tjänar oftast högre lön än personer med endast en grundexamen eller gymnasieutbildning.

Kostnaden för att tjäna en grad varierar från plats till plats. Institutionella priser, kostnader för kursmaterial och ekonomiskt stöd har alla en stark inverkan på programkostnaderna. För mer finansiell information bör eleverna kontakta sin blivande skolor direkt.

Den överväldigande majoriteten av elever med denna grad väljer att bli patologer. Patologer som arbetar i kliniska miljöer bistå andra vårdpersonal och läkare med att hitta ursprunget till sjukdom hos patienter. Forensic patologer hjälpa brottsbekämpande myndigheter och andra avslöja dödsorsaken vid misstanke ruff är. Andra väljer att använda sina färdigheter som forskare, som arbetar för att upptäcka en orsak och bota olika sjukdomar och sjukdomar.

Det finns många sätt att tjäna en magisterexamen.Vissa forskare föredrar ett traditionellt klassrum medan andra föredrar online-kurser. Om du vill veta mer, helt enkelt söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.