Keystone logo

7 Master Program i Sjukvård omvårdnad Omvårdnad vid intensivvård 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • omvårdnad
  • Omvårdnad vid intensivvård
Studiefält
  • Sjukvård (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård omvårdnad Omvårdnad vid intensivvård

Studenter eller yrkesverksamma som har grundutbildningsprogram grader och är intresserade av nästa grupp av studier inom sitt område ofta väljer att bedriva en examen. En magisterexamen är vanligtvis ett tecken på kompetens inom ett visst ämne.

Vad är en Master i Critical Care? Individer med grund omvårdnad grader kan främja sina meriter med en magisterexamen i ämnet. Intensivvård omvårdnad fokuserar typiskt på akuta och tidskänsliga medicinska fall som kräver specialiserad behandling. Eftersom den typ av intensivvård krävs ofta beror på patientens ålder, kan program delas in i neonatal, barn och vuxna inriktningar. Ibland program fokuserar också på en enskild typ av akut vård anläggning.

Sjuksköterskor bedriva ofta en intensivvårds magisterexamen i syfte att diversifiera sina kunskaper och bättre kvalificera sig för arbetstillfällen.Sjuksköterskor som utexamineras från detta program tenderar att få en högre lön än de med bara en kandidatexamen, och denna grad kan också fungera som en del av förutsättningarna för att ange en ammande forskarutbildningen.

Kostnaden, varaktighet och krav kan variera mellan program och institutioner. Många program, inklusive dem med online klasser, kan kräva att åtminstone en del av studentens 's tid tillbringas i en klinisk miljö för att få praktisk erfarenhet med patienter.

En Master i Critical Care ger i allmänhet sjuksköterskor med unika kvalifikationer som skall användas i akuta vårdinrättningar såsom intensivvårdsavdelningar, akutmottagningar, traumacentrum, progressiva vårdcentraler och hjärt enheter, bland annat. Eftersom det ofta en brist på intensivvårdssjuksköterskor, de är oftast i hög efterfrågan. Vissa studenter kan välja att få vidareutbildning och bli professorer eller konsulter.

Sjuksköterskor vanligen behövs över hela världen, och det kan finnas masterprogram för intensivvård med åtminstone en del av online-instruktion finns internationellt. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.