Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Master Program i Oftalmologi 2024

4 Master Program i Oftalmologi 2024

Översikt

En magisterexamen ges på studenter som har avslutat de nödvändiga krediter och visat sig ha en fördjupad kunskap om det valda ämnesområdet. Det kan ta allt från en till sex år, beroende på vilken typ av befälhavarens och om eleven går i skolan hel- eller deltid.

Vad är en Master i Ophthalmology? Det är en examen tjänade av studenter som redan har tilldelats grundexamina i hälsovetenskap och många av dem arbetar på fältet. Beroende på vilka aspekter av oftalmologi studenten vill fokusera på, undervisar i programmet allt från klinisk oftalmologi och vision forskning till utrednings oftalmologi. Dessa kurser kan ingrain studenter med välgrundade besluts färdigheter för att bättre diagnostisera och behandla patienter, eller ge dem de kunskaper som krävs för att göra karriär inom oftalmologi relaterad forskning.

En Master of Science i Ophthalmology kommer att hjälpa eleverna att utföra ett bredare spektrum av arbetsuppgifter inom forskning och den akademiska världen efter bästa förmåga. Deras ökade kunskaper och färdigheter, samt högre akademiska prestationer, kommer att bidra till att locka nya kunder till sin verksamhet. Det banar också väg för några ögonläkare som vill bygga på utbildningen ännu mer genom att tjäna en högre grad.

Kostnaden för en magisterexamen i oftalmologi kan variera kraftigt från skola till skola. Var noga med att kontakta skolor du funderar sköter få en uppfattning om hur mycket som kommer att förväntas av dig.

Tjänar en magisterexamen kommer att hjälpa ögonläkare främja sina personliga och professionella liv genom att ingjuta dem med en bredare och djupare kunskap om sitt område. Sysselsättning tillgängliga efter examen innefattar typiskt forskning och forskare positioner med sjukhus, universitet och oberoende forskningslaboratorier.Hög nivå chefsbefattningar i laboratorier och lärartjänster är oftast också öppen för studenter med denna grad.

Online-kurser är ett bra sätt för studenter som arbetar för att arbeta och lära. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Optometrisk medicin
  • Oftalmologi
Studiefält
  • Sjukvård (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat