Keystone logo

9 Master Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Neurovetenskap
  • Neurovetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap

Ta två till tre år att slutföra, en magisterexamen kan tjänas i en mängd olika ämnen. Denna examen är vanligtvis intjänats efter slutförandet av en grundutbildning, och många studenter väljer att gå in i arbetskraften eller bedriva högre studier efter att ha tagit den.

Vad är en Master i neurovetenskap? Denna grad program ger studenterna en djup förståelse för struktur och funktion av den mänskliga hjärnan och nervsystemet. Ämnen som hjärnans anatomi, psykisk sjukdom, kognitiv utveckling, och plasticitet normalt omfattas. Kurser i anatomi, biokemi, psykologi, och även antropologi kommer vanligtvis att krävas för gradering. Detta program är forskningsintensiv, så en betydande mängd tid spenderas i laboratoriet.

Som examensstuderande, kan du njuta av en mängd olika förmåner och fördelar. Om ni vill få en högre lön, kan en magisterexamen hjälper dig att göra det.Eftersom arbetsgivarna ser ofta examensstuderande mer positivt, kommer du troligen att ha en enklare tid att hitta och behålla arbete än andra.

Kostnaden för att tjäna denna grad varierar från land till land. Varje skola får sätta sina egna priser, så du bör även ha detta i åtanke. För mer djupgående ekonomisk information ska studenten kontakta sina skolor val direkt.

Efter att ha tagit denna grad, de allra flesta studenter väljer att bli neuroforskare. Några av dessa yrkesgrupper arbetar i kliniska miljöer bistå annan medicinsk personal, såsom terapeuter, psykiatriker och neurologer med vård och utvärdering av patienter. Många väljer att gå in i forskningsområdet, i hopp om att hitta botemedel för neurologiska sjukdomar, störningar och skador. Forskning neuroforskare kan även publicera studier eller vetenskapliga tidskrifter.

Det finns många sätt att tjäna en magisterexamen.Om du föredrar en online-lärande program, hittar du det finns många skolor nu erbjuder denna möjlighet. För att starta, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.