Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Master Program i Munvård 2023

1 Master Program i Munvård 2023

Översikt

En magisterexamen tilldelas efter att ha avslutat ett program för studier och visa omfattande kunskaper om ett visst ämne. Många yrkesområden kräver en magisterexamen för att komma in på arbetsmarknaden.

Vad är en Master i Dental och Oral Care? En tandläkare är en läkare som specialiserar sig på att diagnostisera och behandla skador och sjukdomar som påverkar tänderna och munhålan. Tandvården verkar inom grupper som inkluderar tandläkare, assistenter, hygienists, tekniker och ibland även terapeuter. Ett program i jakten på en magisterexamen inom tandvården kräver tidigare grund certifieringar inom medicin eller odontologi, samt en rigorös läroplan som består av omfattande forskning, studier av forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande. Detta program kräver vanligtvis kurser i odontologi och en avhandling som måste försvaras.

Tandvård är ett yrke som alltid kommer att efterfrågas, liksom de flesta andra former av läkemedel. Detta innebär att arbetsmarknaden ger eleverna stora möjligheter. Magisterexamen föra oftast högre lön och ett bredare urval av sysselsättningen.

Ekonomiskt, kan kostnaden för att studera för en sådan grad att bero på vilket land du bor i, din region och din skola val. Det är lämpligt att genomföra omfattande forskning innan du väljer var de ska studera och kontakta skolan för specifik information.

Beroende på specialisering och mer specifika medicinska kvalifikationer, kan innehavare av denna typ av examen gå in många typer av tandvård.Det finns en allmän tandvård, rutinen förebyggande och behandling av orala hälsoproblem; ortodonti, som fokuserar på anpassning och placering av tänder via enheter som hängslen och hållare; parodontologi, som handlar med tandköttet och tandstödstrukturer och även kosmetisk tandvård, som specialiserar sig på utseende av tänder.

Om du funderar på att studera för att få en magisterexamen i tand- och munvård, det finns många alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Odontologi
  • Munvård
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat