Keystone logo

27 Master Program i Sjukvård Biomedicinska studier Medicinsk forskning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Medicinsk forskning
Studiefält
  • Sjukvård (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Biomedicinska studier Medicinsk forskning

För studenter som vill ha post-baccalaureatexponering för fördjupad information i ett visst akademiskt område, är det bra att bedriva en magisterexamen. Dessa program ger eleverna den kunskap, utbildning och färdigheter de behöver för att bli experter. Masters kurser tar vanligtvis ca två år att slutföra, även om programlängden varierar kraftigt från skolan till skolan.

Vad är en master i medicinsk forskning? Varje år använder läkare och sjuksköterskor nya metoder och läkemedel för att behandla sjukdomar och bota sjukdomar. Medicinska forskare arbetar för att utveckla de tekniker som läkare använder för att rädda liv. För att slutföra detta mål deltar eleverna i ett medicinskt forskningsprogram för att lära sig hur man använder den vetenskapliga metoden för att lösa komplexa problem. Ofta tar de kurser relaterade till anatomi, biokemi, folkhälsa, farmakologi, parasitologi, fysiologi och andra liknande ämnen. Istället för att lära sig att behandla patienter studerar eleverna teoretiska behandlingsmetoder. Före examen deltar programdeltagarna ofta i ett capstone-projekt. Vissa kan skriva betydande forskningshandlingar innan de tjänar sina grader.

Efter examen har masterstudenterna vanligtvis de kompetenser som de behöver för att kunna utmärka sig personligen och professionellt. Ofta förvärvar eleverna tidshantering, projektplanering och höga forskningsfärdigheter samtidigt som de arbetar mot en master i medicinsk forskning.

Eftersom programutgifterna varierar beroende på många faktorer, till exempel programplats och varaktighet, talar vanligtvis studenter direkt med behörighetsansvariga för att bättre förstå hur man budgetar för undervisning och avgifter.

Att tjäna en master i medicinsk forskning ger vanligtvis individer den utbildning och utbildning de behöver för att bli effektiva medicinska forskare. Kandidater genomför ofta forskning för företag, ideella organisationer och statliga institutioner. På samma sätt kan de arbeta som medicinska forskare för läkemedelsföretag, i underbevarade populationer eller på sjukhus. De som väljer att inte bli forskare arbetar ofta som professorer eller projektledare. Några förstår naturligtvis doktorsexamen, beslutar att fördröja inträde i arbetskraften.

De som vill fördjupa sig i medicinsk forskning tar ofta lektioner i traditionella universitet. Fortfarande är lokala högskolor inte det enda stället att tjäna en magisterexamen. Vissa studenter tar online eller korrespondens kurser som en del av sina masterstudier. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.