Keystone logo

3 Master Program i Sjukvård Allied Healthcare Laboratorievetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
  • Laboratorievetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Allied Healthcare Laboratorievetenskap

Tjänar en magisterexamen kan öka kunskaper och färdigheter i mer detalj än en grundexamen. Människor som utövar högre grad kan få en högre lön för positioner med mer ansvar och förväntningar.

Vad är en Master i Medical Laboratory? Denna grad fokuserar på vetenskaplig studie med en koncentration i kemi, biologi, och även matematik. Dessa ämnen förbereder kandidater för laborationer inom den offentliga och den privata sektorn. Eleverna kan räkna med att dela sin tid mellan klassrumsundervisning och praktik i ett laboratorium. En magisterexamen kan vanligtvis tjänas i ett till tre år, beroende på den institution eller någon specialitet inom ett medicinskt laboratorium program.

Människor som tjänar en magisterexamen inom detta område kan räkna med att få färdigheter för att hjälpa till i alla aspekter av arbete och privatliv.Kandidaterna kommer att lära sig att arbeta med en högt specialiserad teknisk utrustning och vara säker på att arbeta självständigt med uppgifter utan också vara en lagspelare för forskning och utveckling. Medicinsk laboratorie akademiker få vanligtvis högre löner.

Kostnaden för att tjäna en examen kan variera beroende på institutionen och dess plats. Program finns internationellt för att gynna studenter och samhällen runt om i världen, så kontakta skolan i ditt val för detaljerad avgift information.

Med ett medicinskt laboratorium magisterexamen, kan utexaminerade förutse att arbeta i en medicinsk labb inställning. De kan föra sin egen forskning eller arbete som en del av ett team på en övervakad projekt. Vissa elever koncentrera sig på biologisk laborationer medan andra föredrar kemiskt medicinskt koncentrationer. Arbetet är tillgänglig för kvalificerade kandidater i både den offentliga och den privata sektorn.Positioner för utbildade personer inom detta område är mycket önskvärt eftersom befolkningen åldras och fler medicinska providers behövs.

Medicinska laboratoriestudier kan leda till en mycket givande karriär som kan främja kunskap och potentiella medicinska behandlingar. Om du är redo att starta en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.