Keystone logo

1 Master Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsanalys 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Farmaci
  • Läkemedelsanalys
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsanalys

Efter att ha säkrat en kandidatexamen, många människor går på att föra en magisterexamen i ett närliggande område. En magisterexamen är en internationellt erkänd akademisk prestation ges till dem som fullföljer det som ofta cirka två eller tre år av rigorösa kurser i samband med en viss disciplin.

Precis vad är en Master i läkemedelsanalys? Detta program är främst avsedd för dem med befintlig kunskap i kemi och läkemedel. Gemensamma utrymmen studier i dessa program innehåller ofta kemi, biokemi, läkemedelsvetenskap och analysmetoder som krävs för framgång inom området. Deltagarna bör räkna med att lära sig exakt att mäta och tolka data, och de kommer också att granska hur man använder formler och bedriva forskning både i klassrummet inställningar och på fältet. Vissa Master i Pharmaceutical Analys program betonar också ledning som den hänför sig till läkemedelsindustrin.

Mästarens mottagare examen är ofta anlitade innan deras karriär konkurrenter med kandidatexamen eller associera grader, och de är också typiskt kunna säkra högre löner. En magisterexamen är också en förutsättning för att undervisa på de flesta högskolor och universitet.

Undervisning kostnader varierar från en läkemedelsanalys program till ett annat på grund av kriterier som där skolan erbjuder kursen ligger och hur populärt ett visst program visar sig vara. Antagningskontor varje skola är en stor resurs för noggranna och up-to-date undervisning priser och relaterad information.

Många akademiker i läkemedels analysprogram gå vidare till att arbeta i regulatoriska frågor, kvalitetssäkring eller liknande kapacitet. Andra arbetar inom den kemiska, biokemiska eller läkemedelsindustrin, medan vissa anta ledningsroller inom dessa sektorer.Andra ännu undervisa en läkemedels relaterat ämne på high school eller college nivå, medan vissa akademiker återvända till skolan för att börja arbeta mot en doktorsexamen.

Många skolor runt om i världen erbjuder online-läkemedelsanalys magisterprogram, och många av dessa program beskrivs mer i detalj i vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.