Keystone logo

50 Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Läkarvetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (50)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap

En student kan välja att föra en magisterexamen efter att ha fått sin kandidatexamen. Detta forskarutbildningen tar normalt cirka två till tre år att slutföra. Studerande en magisterexamen kommer att välja ett visst område att studera där de kommer att få en ännu högre kunskap än de gjorde i sina grundutbildningen.

Vad är en Master i medicin? De som antas till programmet kommer att studera en mängd olika ämnen med anknytning till hälsovård och medicinsk vetenskap. Studenterna kommer också att få värdefull erfarenhet som kommer att vara till hjälp för dem i arbetsområdet. Många mastersprogram inom medicin möjliggör specialisering inom ett mer specifikt område, såsom immunologi, logoped eller hälsa administration. De som slutföra en Master i medicin kommer att vara redo att antingen få en karriär inom hälso-industrin eller utöva ett ännu högre grad.

Att erhålla en magisterexamen i medicin kan vara mycket fördelaktigt, eftersom det öppnar upp en mängd arbetstillfällen, med många av dem är höga betala. Dessutom kan arbeta inom det medicinska området vara mycket givande. Inte bara akademiker få tillfredsställelsen av att veta att de bidrar till hälsa och välbefinnande andra, men de också få värdefull kunskap och färdigheter som kommer att vara till nytta i deras vardag.

För att ta reda på hur mycket det kommer att kosta att slutföra en magisterexamen i medicin, kontakta antagningsenheten för varje skola du är intresserad av. Dessa avgifter kan variera kraftigt beroende på institution, land och ämnesområde.

De med en magisterexamen i medicin kommer troligen att ha en mängd olika karriärmöjligheter öppnas för dem.Vissa kan välja att utöva läkaryrket, såsom att bli en sjuksköterska eller terapeut, medan andra kan vara mer intresserade av icke-kliniska arbeten såsom sjukhusledningen, välgörenhetsarbete eller vetenskaplig forskning. Positioner finns i både privata och offentliga lokaler, liksom.

Med online-kurser kan vara mycket fördelaktigt när de driver den högre utbildningen. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.