Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Master Program i Hälso-och sjukvårdssystem 2024

15 Master Program i Hälso-och sjukvårdssystem 2024

Översikt

Akademiker som slutför kraven för en magisterexamen inom många olika områden redovisas som experter. Denna post-examen förbereder eleverna för att gå vidare till doktorsexamen program eller få högre sysselsättning.

Vad är en Master i Health Systems? Denna grad fokuserar på att förbereda eleverna för att bli högt utbildad personal i att kontrollera hälso- och sjukvårdsinformationssystem. Eftersom det är en förutsättning att ha universella journaler, det finns ett stort behov av personer som med framgång kan utnyttja informationssystem. Kurser kan innefatta hälso- och sjukvårdssystemen design, datavetenskap, medicinsk rätt och etik. Kurser på företag och hälsoförvaltning och administration kan också krävas. Eleverna lär sig också hur man kan studera informationsbehov och utforma effektiva lösningar för hälso- och sjukvårdsproblem.

Studenter som examen med en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen befinner sig med flera karriärmöjligheter efter examen.Dessa alternativ karriär erbjuder i allmänhet en ökning i lön och möjligheter för ledande ledaransvar.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen varierar och är beroende av institutionen och längden på programmet. För att ta reda på specifik information om kostnader, kontakta antagningsenheten på skolan erbjuder examen.

Efter att ha avslutat en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen, är den mest framträdande yrkesval för studenter en dator eller informationssystem chef inom en inställning hälso- och sjukvård. Med stigande oro över patientens integritetsfrågor och it-brottslighet, utbildade personer som kan utforma, genomföra och analysera system efterfrågas. Akademiker kan också framgångsrika karriärer vid universitet och vårdcentraler, sjukförsäkringsbolag och myndigheter och ideella organ. Med den åldrande befolkningen, arbetsmöjligheter inom hälso- och sjukvårdsområdet är på uppgång.

Med möjlighet att tjäna din examen på nätet och en ökande efterfrågan på högt utbildade personer inom hälso- och sjukvården är en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen ett klokt beslut. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
  • Hälso-och sjukvårdssystem
Studiefält
  • Sjukvård (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat