Keystone logo

185 Master Program i Sjukvård Global sjukvård 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (185)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Global sjukvård

Studenter som är intresserade av att gå längre än en typisk grundutbildning bör överväga att tjäna en magisterexamen. De flesta institutioner kräver studenterna att ha en kandidatexamen innan inskrivning i en masterutbildning, och examina vanligtvis förvärvats efter 1,5 till tre år. Efter att ha tagit denna grad, många studenter väljer att handväska doktorandstudier.

Vad är en Master i Global Health? Denna grad program förbereder eleverna för att underlätta diagnos, prevention och behandling av olika sjukdomar och störningar på en global skala. När världen blir mindre, kommer nya hälsohot stadigt växa fram, och globala hälso- och sjukvårdspersonal kommer att arbeta outtröttligt för att stoppa dem. Kurser i biologi, kemi, mikrobiologi, allmän ordning och epidemiologi är vanligtvis krävs. Tjänar en examen tar normalt ett till två år.

En Master i Global Health ger studenterna de kunskaper och färdigheter de behöver för att bedöma de globala hälsorisker.Arbetare inom detta område är mycket eftertraktade, och studenter kommer att ha tillgång till en global jobbpool. En magisterexamen ökar också lön och gör arbetssökande mer lockande för potentiella arbetsgivare.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen varierar kraftigt baserat på geografiskt läge. Varaktighet program och institutionella priserna har också en direkt inverkan på programkostnaderna. För mer detaljerad ekonomisk information, ska eleverna kontakta sin blivande skolor direkt.

Efter att ha tagit en Master i Global Health, är studenter är anställda av en mängd olika organisationer, akademiska institutioner och regeringar. De utbilda allmänheten om att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och bibehålla en hälsosam livsstil. Många arbetare är skyldiga att resa och ofta hjälpa fattigare länder att bekämpa folkhälsofrågor. Andra fungerar som konsulter och utbildare, och kan erbjuda sin kompetens till privata företag och universitet.

Det finns många pedagogiska vägar för studenter som hoppas att få en examen inom detta område. Online program kan erbjuda eleverna ökad flexibilitet och frihet, medan på campus kurser kan ge eleverna mer praktisk inlärning erfarenheter. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.