Keystone logo

2 Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Fysiologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Fysiologi
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Läkarvetenskap Fysiologi

En magisterexamen är ett avancerat studiealternativ för studenter som redan har tjänat en grundutbildning. Studenter kan utöva denna typ av examen för att säkra en högre betalande karriär eller förbereda sig för vidare studier i ett relaterat doktorandprogram.

Vad är en Master i fysiologi? Fysiologi är studien av mekanismer och deras funktioner i levande system. Detta vetenskapliga område avser biokemi, embryologi och anatomi, och det kan ibland delas in i specialiseringar som djur, växt, bakteriell, viral, cellulär och mikrobiell fysiologi. Ett examensprogram i detta ämne är utformat för att ge studenterna en omfattande utbildning om de fysiologiska funktionerna inom naturen, med målet att förbättra mänsklighetens medicinska praxis och övergripande levnadsstandard.

Elever inom fysiologi får ofta en mängd fördelaktiga drag som hjälper till att säkra framtida sysselsättningsmöjligheter. Arbetsgivare finner att utexaminerade av fysiologiska studier tenderar att vara angelägen problemlösare och kommunikatörer. Dessa studenter kan också arbeta starkt med andra.

Att tjäna en magisterexamen kan kosta mindre än att tjäna en kandidatexamen, men varje examen är annorlunda. Undervisningen av ett program kan påverkas av hur många kurser som krävs. Andra faktorer inkluderar skolans läge och om det är en privat eller offentlig institution.

Fysiologi är ett expansivt fält av studier som skapar ett brett utbud av fysiologirelaterade karriärer som en kandidat kan välja att driva. Personer med magisterexamen i fysiologi säkerställer ofta positioner som hälsovårdspersonal inom medicin, tandvård, fysioterapi och veterinärmedicin. Det kan också finnas möjligheter i idrottskurser eller rehabiliteringsindustrier. Kandidater kan till och med överväga karriär inom undervisning vetenskap på avancerad sekundär nivå.

Du kan överväga en rad olika masterprogram från platser runt om i världen. Med en mängd olika alternativ på online och deltid är det viktigt att undersöka varje enskilt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.