Keystone logo

8 Master Program i Sjukvård Näringslära dietist 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Näringslära
  • dietist
Studiefält
  • Sjukvård (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Näringslära dietist

En typ av avancerad examen som många studenter tjänar efter grundskolan är en magisterexamen. Många program tar två till fyra år att slutföra, men det finns unika kursförhållanden för var och en. Att tjäna en magisterexamen tillåter studenter att intensivt utforska ett valt ämne, vilket kan hjälpa till med anställning och framtida doktorandstudie.

Vad är en Master i Dietetics? Denna typ av examenprogram är utformad för att utrusta studenter med avancerad kunskap om näringshälsa för att främja fysisk välbefinnande. Studien av dietetik ökar i popularitet eftersom den syftar till att ta itu med några av samhällets mest pressande hälsoproblem, såsom fetma, diabetes, hjärtsjukdomar och ätstörningar. Dietetics använder näring och matvetenskap för att förbättra fysisk hälsa och upptäcka nya metoder för hälsoförbättring. Coursework kommer ofta att omfatta matkunskap, näringsstöd, träningsvetenskap och näringsforskning.

Efter att ha tagit en examen i dietetik bygger många akademiker en arsenal av användbara egenskaper. Kandidater utvecklar ofta förbättrade kommunikations- och resonemangskunskaper, som eftersträvas av många arbetsgivare. Möjligheten att anpassa sig till nya situationer är också en fördel studenter kan få.

Det finns många grader i dietetik som är tillgängliga för studenter att överväga, och undervisningen för dessa program kan variera beroende på olika faktorer som programlängd, plats och skoltyp. Studenter uppmanas att undersöka potentiella skolor innan de registrerar sig för att fatta ett välgrundat beslut.

Att tjäna en magisterexamen i dietetics kan hjälpa eleverna att säkra mer lukrativa positioner inom detta område och göra dem mer gynnsamma för arbetsgivare än studenter med bara en grundutbildning. Många bedriver karriär som kliniska dietister för sjukhus, företag eller privatpraxis. Studenter kan specialisera sig inom områden som barn, kardiovaskulära, ätstörningar eller fetma. Annan karriär kan hittas i utbildningsinstitutioner, till exempel att arbeta som hälsolärare eller som näringsforskare vid ett universitet eller labb.

En mängd utbildningsinstitutioner erbjuder avancerade grader inom dietetik, och många av dessa program är belägna på universiteten över hela världen och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.