Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Master Program i Bioteknik 2023

9 Master Program i Bioteknik 2023

Översikt

Magisterexamen kräver normalt en grundutbildning innan det går att anmäla sig. Det tar vanligtvis ett eller två år att tjäna en magisterexamen, även om akademiker ofta åtnjuter stora karriärfördelar, inklusive högre löner och kvalifikationer för mer avancerade positioner.

Vad är en Master i bioteknik? Bioteknik är ett studieområde som kombinerar vetenskapliga och tekniska discipliner. Vårdområdet innehåller många maskiner och utrustning för att behandla och diagnostisera patienter. De som studerar bioteknik är beredda att utveckla, reparera eller driva dessa maskiner. Det finns flera ytterligare specialiseringar som eleverna kan välja beroende på den karriär som de efterhand önskar utöva. Det är möjligt att luta sig främst på bioteknik eller teknik sidan av bioteknik.

Ett av de mest betydelsefulla sätten studenterna drar nytta av att studera för en Master i bioteknik är de färdigheter de utvecklar. Dessa färdigheter, som kan omfatta kritiskt tänkande och utvärdering, mekanisk förståelse och vetenskapligt sinne, kan göra det möjligt att tjäna högre lön och gå in i mer tilltalande positioner.

Det är klokt att undersöka hur mycket det kostar för att få en magisterexamen. Det finns många faktorer som påverkar exakt undervisning och avgifter. Dessa faktorer kan omfatta den valda skolan och programmet, studiestudiet och programmets längd.

Eftersom bioteknik är ett varierat fält finns det många olika karriärmöjligheter för dem som fullgör en magisterexamen inom detta område. Den vanligaste ställningen är biomedicinsk ingenjör, även om det också är möjligt att bli biofysiker, kemist eller biokemist. Att studera bioteknik kan också öppna unika möjligheter som läkare eller läkare. Slutligen är många karriär inom jordbruket också möjliga, till exempel jordbruksingenjör, jord- och växtforskare eller livsmedelsforskare.

Studenter intresserade av denna grad kan hitta program online eller personligen, beroende på deras personliga behov. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Hälsovårdsteknik
  • Bioteknik
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat