Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 25 Master Program i Biomedicinsk forskning 2023

25 Master Program i Biomedicinsk forskning 2023

Översikt

En magisterexamen är en pedagogisk utmärkelse som många studenter eftersträvar efter att ha erhållit en kandidatexamen. Ett magisterprogram anses ofta mer intensivt än ett grundutbildningsprogram. De flesta doktorandprogram kräver att eleverna har förtjänat en magisterexamen innan de bedriver högre utbildning.

Vad är en master i medicinsk forskning? Detta program är ofta idealiskt för studenter som redan tjänat en grundutbildning och som vill utöva specialiserad utbildning inom medicinsk forskning och antropologi. Eleverna kan lära sig de grundläggande teorierna och strukturerna för medicinsk forskning för att kvalificera sig som experter på området. Genom att studera de sociala och miljömässiga trenderna i hälsa bör eleverna i allmänhet kunna kommunicera sin forskning och erbjuda nya och avancerade innovationer inom hälsa.

Studenter med en master i medicinsk forskning har potential att förvärva värdefull kunskap i allmänhet kost och hälsa samt kultur och miljömedvetenhet. Dessutom lär eleverna på detta område att effektivt analysera och kommunicera data, vilket kan vara användbara färdigheter under många karriärer.

Undervisningen för något examensprogram kan variera från en institution till en annan och kan bero på studiens varaktighet. Många magisterexamen tar ungefär två år, men för potentiella studenter intresserade av olika alternativ, undersöker du alltid specifika program och skolor för att lära dig mer om kostnader och varaktighet.

Studerande som slutför programmet öppnar vanligtvis många karriärmöjligheter inom det medicinska forskningsområdet utöver det för en kandidatexamen. Dessa karriärer kan omfatta arbete i allmänhet internationell hälso- och sjukvetenskaplig forskning, undervisning medicinsk antropologi vid ett universitet, kommunikation internationell hälsofrämjande och mer.Kandidater från ett medicinskt forskningsprogram kan ofta tillämpa en väl avrundad, mångsidig grund för miljö- och sociala förhållningssätt till medicinsk forskning.

Det finns många institutioner över hela världen som kan erbjuda olika masterprogram i medicinsk forskning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biomedicinsk forskning
Studiefält
  • Sjukvård (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat