Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Master Program i Biokemi 2024

2 Master Program i Biokemi 2024

Översikt

I många situationer, studenter få en magisterexamen efter de slutför en bachelor-nivå utbildning. De kan ha tagit en paus i mellan grader, uppnått utbildning i ett svep eller planerar att tjäna en doktorsexamen efter deras herres. I vilket fall som helst, pekar en magisterexamen innehavaren som en expert inom det valda fältet och kan öppna upp många jobbmöjligheter.

Vad är en Master i biokemi? Biokemi innebär att studera de kemiska och fysikaliska egenskaper hos levande ting, och det analyserar också biologiska processer såsom ärftlighet och celltillväxt. I allmänhet, biokemi program fokuserar på klasser och laborationer. Studenter ofta samarbeta och utveckla omfattande forskningskompetens. De brukar också genomgå ett projekt som de utvecklas med hjälp av en mentor.

Fördelarna med en biokemi examen är många.Till exempel, akademiker bättre positionera sig för laboratorie arbetstillfällen och förbättra sina färdigheter för framtida antagning till tandläkarutrustning eller medicinska skolan eller pågående studie i forskarnivå biomedicinsk vetenskap. De kan också lära sig exemplar laboratorie- och forskningskompetens.

Universiteten i många internationella platser erbjuda undervisning i biokemi. Följaktligen är kostnaden för att anmäla sig till ett program varierar, beroende på högskolan och dess plats. Eleverna ska kontakta enskilda skolor att få konkreta idéer om kostnaden för att anmäla sig till deras biokemi program.

Studenter som uppnår biokemi grader arbetar i många jobb. De arbetar som forskare, läkare, postdoc medarbetare, konsulter och professorer. Graden är unikt positionerat för att låta eleverna arbeta inom akademin, näringslivet eller bådadera. I många fall, biokemi akademiker arbetar i laboratorier för att studera något ämne tänkbara som rör biologiska processer. Till exempel kan de studerar E.coli eller cellreceptorer.

Biokemi studenter kan registrera deltid eller heltid. För ökad flexibilitet, många studenter tar online klasser, där många institutioner erbjuder. För att hitta skolan för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biokemi
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat