Keystone logo

32 Master Program i Sjukvård Allied Healthcare 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
Studiefält
  • Sjukvård (32)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Allied Healthcare

Att tjäna en grundutbildning ger individer en solid grund på ett visst akademiskt område. De som driver magisterexamen får kunskapsnivå kunskap om sitt valda ämne. Medan det vanligtvis tar ungefär två år att slutföra ett magisterprogram varierar kurslängden utifrån olika faktorer.

Den som har observerat explosionen i vården runt om i världen har troligt undrat, vad är en mästare i allierad vård? Läkare och sjuksköterskor är inte de enda proffs som hjälper till att behandla sjukdom. I stället finns det ett brett nätverk av individer som hjälper till att diagnostisera, behandla och förebygga sjukdomar. De som förföljer en karriär inom allierad hälso- och sjukvård lär sig diagnostik, bildbehandling, teknisk, terapeutisk och patientstödsteknik. Studenter tar ofta kurser med teknik, biologi, kemi, farmakologi, psykologi, beteende och hälsa. Innan de tar emot sina examina, fyller programdeltagarna vanligtvis en capstone practicum eller forskning och skriver ett större papper.

Medan man driver en mästare i allierad hälso- och sjukvård, förvärvar individer oftast tidshantering, projektplanering och patientbehandlingskunskaper som de behöver för att lyckas i sina yrkesmässiga sysslor. De kan också lära sig att bli effektiva ledare och möta snäva tidsfrister, vilket ger dem kompetenser som hjälper dem att prata personligt.

Undervisning, avgifter och andra utgifter för en Master i Allied Healthcare beror på en rad olika faktorer, såsom programplats och varaktighet. Före inskrivning i ett program diskuterar studenter ofta totala kostnader med programledare.

Efter att ha examen med en Master i Allied Healthcare, arbetar programdeltagare vanligen i fältet. De flesta jobbar som bildtekniker, behandlingsleverantörer, rådgivare, hospicearbetare, palliativ vårdpersonal eller andra allierade vårdpersonal. De som inte hittar anställning som allierade vårdpersonal väljer ofta att stanna kvar i akademin, jobba som forskare, professorer eller utbildningsadministratörer. Samtidigt förblir vissa akademiker i skolan, väljer att anmäla sig till doktorsprogram.

Oavsett om de tar kurser i ett vanligt universitet eller väljer att lära sig online, har studenter vanligtvis val för att framgångsrikt tjäna en Master i Allied Healthcare. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.