Keystone logo

14 Master Program i Sjukvård Alternativ medicin Gratis medicin Akupunktur 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Sjukvård
  • Alternativ medicin
  • Gratis medicin
Studiefält
  • Sjukvård (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Alternativ medicin Gratis medicin Akupunktur

En magisterexamen är en avancerad nivå examen som erhålls efter avslutad en kandidatexamen program. Denna examen är vanligtvis erhållas för att avancera i en karriär eller kvalificera sig för mer avancerade positioner inom en karriär.

Vad är en Master i akupunktur? Programmet fokuserar på att hjälpa studenter att kvalificera sig för staten licensiering som akupunktörer. Programmet omfattar vanligtvis avancerade ämnen och ger praktisk arbetslivserfarenhet. Eleverna lär sig att på ett säkert sätt ta hand om patienter samtidigt uppvisar kunskaper i traditionell kinesisk medicin teknik, patient bedömning, behandlingsplan skapande, akupunktur tekniker och professionalism. Eleverna får lära sig om avancerade akupunktur färdigheter, tui na, kinesiska örter och hur man kan integrera västra och östra medicinsk praxis. Färdigheter är skapade så att en kandidat är redo att arbeta direkt med patienter som en caregiver efter genomgången av programmet.

Fördelarna med att slutföra detta program är att eleverna kan ha möjlighet att sitta för den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin ombord examen, vilket ger dem möjlighet att bli licensierade i de flesta stater. De kan då utöva licensierade akupunktörer.

Kostnaderna för programmet varierar från land till land och skola till skola. Detta kan vara relaterat till varierande banlängder. Generellt, men det tar ungefär två till tre år att slutföra programmet.

Avslutad program kan tillåta en person att tjäna sitt samhälle med västerländsk medicin tekniker. Karriärmöjligheter finns i privat praktik eller i en grupp eller klinik miljö där en examen kan hjälpa andra genom att administrera akupunktur behandlingar. En examen kan också arbeta med forskning eller skriva om kinesisk medicin för att bidra till att förbättra området.

Österländsk medicin, särskilt akupunktur, ser en tillväxt i popularitet, vilket är anledningen till att få en Master i akupunktur examen kan väl värt att överväga. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.