Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) Program i Youngstown, Amerikas förenta stater 2024

1 Masterexamen (MA) Program i Youngstown, Amerikas förenta stater 2024

Översikt

Youngstown är en historisk universitetsstad i nordöstra Ohio. Staden har en lång historia som ett centrum för kultur och utbildning i regionen. Dess universitet och högskolor är välkända för sitt breda utbud av program.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En masterexamen är en avancerad examen som många strävar efter att ta. Att ta en MA är ett bevis på år av hårt arbete och hängivenhet till ett visst ämnesområde, och det kan visa arbetsgivare att den utexaminerade är kunnig och redo att hantera påfrestningarna på arbetsplatsen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Amerikas förenta stater
Studiefält
    Biovetenskap Energistudier Konststudier Livsfärdigheter Miljö- och energivetenskap Naturvetenskap Pedagogik Samhällsvetenskap
  • Sjukvård
  • Sport
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden