Keystone logo

6 Masterexamen (MA) Program i Sjukvård 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Sjukvård
 • Sjukvårdsstudier
 • Sjukvård
 • Sjukvård
Studiefält
 • Sjukvård (6)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Masterexamen (MA) Program i Sjukvård

  En Master of Arts är en grad att många människor försöker få en avancerad utbildning över en vanlig fyraårig högskoleexamen. Detta kvalificerar individen som en expert inom ett visst område, ger möjligheter för positioner högre nivå att avancera mer lukrativa karriärer.

  Vad är en MA i sjukvårdsorganisationen? En MA i sjukvårdsorganisationen ger ytterligare utbildning i ledarskap och ledningsbanor inom området hälso- och sjukvårdstjänster. Ta emot denna grad kommer att förse studenter med omfattande kunskap genom en läroplan inklusive etik, ekonomi och mänskliga resurser inom industrin samt hälso- och sjukvårdspolitik reglering och analyser. Inriktningar kan samlat i akut eller långtidsvård och hälsoinformatik, bland annat. Det tar normalt en student cirka två år att slutföra programmet.

  En student kan driva den här typen av magisterexamen för ett antal skäl.Till exempel kan en stark kompetens av ledarskap, organisation och planering erhålls läroplanen ger en individ med ett brett utbud av övre nivå positioner för att främja karriärmål.

  Kostnaderna för en MA i sjukvårdsorganisationen kommer att variera beroende på universitetet du väljer att delta. Forskning dina val väl, och kontakta administrativa kontor direkt om du har några frågor om kostnader.

  Karriär inom vården efterfrågas på en global skala. Studenter som få denna examen kan vara kvalificerade att arbeta i en mängd olika arenor att övervaka vårdverksamheten. Detta kan inkludera sjukhus, läkare kontor eller andra vårdinrättningar, samt relaterade positioner i statliga organisationer och företag. Sjukvård chefer kan ha mycket lukrativa karriärer inom både privata och offentliga institutioner. En student kan också föra en doktorsexamen att öppna upp ännu fler möjligheter.

  Program i sjukvårdsorganisationen finns i många länder runt om i världen. För att ta reda mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.