Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) Program i Hälsovetenskap i Santa Rosa, Amerikas förenta stater 2023

1 Masterexamen (MA) Program i Hälsovetenskap i Santa Rosa, Amerikas förenta stater 2023

Översikt

Santa Rosa är residensstad i Sonoma County, Kalifornien USA.På grund av sin befolkning, är mycket av Santa Rosa 's återstående ostört område på sin tätortsnära

En karriär inom hälsovårdssektorn kan underlättas genom att genomföra studier inom hälsovetenskap. Detta studieområde förbereder studenter som vill arbeta inom hälso- och sjukvårdspolitiken, förvaltningen, administrationen eller som grund för vidareutbildning för en klinisk karriär.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En masterexamen är en avancerad examen som många strävar efter att ta. Att ta en MA är ett bevis på år av hårt arbete och hängivenhet till ett visst ämnesområde, och det kan visa arbetsgivare att den utexaminerade är kunnig och redo att hantera påfrestningarna på arbetsplatsen.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Amerikas förenta stater
 • Sjukvård
 • Hälsovetenskap
Studiefält
 • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden