Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) Program i Hälsovetenskap 2023

6 Masterexamen (MA) Program i Hälsovetenskap 2023

Översikt

Efter att ha tagit en grundexamen, kan eleverna antingen välja att börja arbeta eller fortsätta sin utbildning genom att studera en Master of Arts. De som väljer det senare kan dra nytta av deras examen och kanske kan skaffa mer avancerade jobb.

Vad är en MA i hälsovetenskap? De som väljer att fullfölja detta som vanligtvis är intresserade av ledarpositioner inom fältet hälsovårdstjänster. Program inkluderar typiskt medicinsk vetenskap studier, samt ledning, utvärdering, planering och utbildning tekniker. Dessa är de färdigheter som vård ledare kommer att behöva ha herravälde över. Det är oftast möjligt att ytterligare specialisera din utbildning genom inskrivning av valfria.

Att välja att studera hälsovetenskap ger många fördelar för studenter. Hälso- och sjukvårdsområdet är en mycket stabil karriär val, och de som arbetar i det kan direkt hjälpa individer och förbättra världen omkring dem.Dessutom utexaminerade är i en särskilt tilltalande läge efter examen, eftersom de är förberedda för ledande positioner.

Det finns många faktorer som bestämmer kostnaderna för att tjäna en magisterexamen. Dessa inkluderar skola, studiernas längd, program och även studielandet. Detta är anledningen till att det är så viktigt att göra en grundlig forskning innan inskrivning i ett program.

Efter examen, studenter är beredda att ange en karriär inom sjukvården. Detta fält har ett särskilt stor efterfrågan på utbildad personal. Om arbete har redan gjorts i denna typ av miljö, tjänar en Master i hälsovetenskap kan snabbt leda till arbetsledande ställning. Dessutom kan arbetet återfinns i lag, biostatistik och hälsofrämjande.

Till att börja resan mot din Master i hälsovetenskap, hitta ett program som uppfyller alla dina unika behov.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Sjukvård
 • Hälsovetenskap
Studiefält
 • Sjukvård (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat