Keystone logo

1 Kurs Program i Sjukvård Fysioterapi Sportterapi i Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Storbritannien
  • Sjukvård
  • Fysioterapi
  • Sportterapi
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Kurs Program i Sjukvård Fysioterapi Sportterapi

Vad är sportterapi?
Idrottsterapi är användningen av fysisk aktivitet och motion för att förbättra en individs fysiska och mentala hälsa. Det kan användas för att förebygga eller behandla skador, förbättra prestanda, och uppnå andra hälsorelaterade mål. Idrottsterapeuter arbetar med en mängd olika kunder, inklusive idrottare, tränare, och föräldrar. De kan också arbeta med annan vårdpersonal, såsom läkare och fysioterapeuter.

Vad kan jag göra med en examen i idrottsterapi?
En examen i idrottsterapi kan leda till en karriär som idrottsterapeut, tränare eller fysioterapeut. Kandidater kan också arbeta med annan vårdpersonal, såsom läkare och fysioterapeuter.

Varför studera Sports Therapy?
Idrottsterapi är viktigt eftersom det kan hjälpa till att förbättra en individs fysiska och mentala hälsa och kan hjälpa till att förebygga eller behandla skador och förbättra prestanda. Idrottsterapeuter arbetar med en mängd olika kunder, inklusive idrottare, tränare, och föräldrar. Idrottsterapeuter arbetar med kunder för att hjälpa dem att förbättra sin fysiska och mentala hälsa. De kan också arbeta med annan vårdpersonal, såsom läkare och fysioterapeuter.
Idrottsterapigrader
Sportterapigrader finns tillgängliga hos associerade, kandidatexamen, och magisternivåer. Associate- och kandidatprogram tar vanligtvis två till fyra år att slutföra, medan magisterprogram kan ta upp till sex år. Idrottsterapeuter måste vanligtvis licensieras i den stat där de utövar.

Vad ska jag studera under min idrottsterapiexamen?
Under ett idrottsterapiprogram, studenter kommer att ta kurser i anatomi, fysiologi, och kinesiologi, de kommer också att lära sig om förebyggande och behandling av skador, samt hur man kan förbättra prestanda. Idrottsterapeuter måste vanligtvis licensieras i den stat där de utövar.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Studenter kan välja individuella kurser som passar deras intressen. Man kan också välja att gp en samling kurser för att på så sätt uppnå specifika mål, såsom att förbättra sina yrkeskunskaper, skaffa sig en ny karriär eller få ett certifikat eller en examen.