Keystone logo

1 Deltid Kurs Program i Sjukvård Läkarvetenskap Pulmonology i Edinburgh, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Storbritannien
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Pulmonology
  • Edinburgh
  • Deltid
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Deltid Kurs Program i Sjukvård Läkarvetenskap Pulmonology

Edinburgh, huvudstad i Skottland, avgjordes åtminstone från bronsåldern. Det är inte konstigt att några av de äldsta institutioner finns där, inklusive den fjärde äldsta universitet. Sammantaget finns det fyra universitet och flera högskolor.

Vad är pulmonologi?
Pulmonologi är studien av sjukdomar som påverkar lungorna och andningsorganen. Detta inkluderar tillstånd som astma, KOL, lungcancer och lunginflammation. Pulmonologer är läkare som är specialiserade på att diagnostisera och behandla dessa tillstånd.

Varför studyPulmonology?
Pulmonologi behandlar sjukdomar som kan vara extremt försvagande och till och med dödliga, genom att förstå hur dessa sjukdomar fungerar, pulmonologer kan utveckla bättre behandlingar och i slutändan rädda liv. Lungförhållanden blir allt vanligare på grund av luftföroreningar och rökning, så det finns ett växande behov av pulmonologer.

Olika typer av pulmonologigrader
Det finns flera olika typer av grader som man kan tjäna i pulmonologi. En läkare (MD) eller en läkare i osteopatisk medicin (DO) kan slutföra ett uppehållstillstånd i lungmedicin, som vanligtvis varar i tre år. Efter avslutad uppehållstillstånd, vissa pulmonologer kan välja att specialisera sig inom ett visst område av fältet, såsom kritisk vård pulmonologi eller interventionell pulmonologi. Alternativt, studenter kan få en magisterexamen eller doktorsexamen i lungvetenskap eller annat relaterat område. Dessa program tar vanligtvis två till fyra år att slutföra.

Vad ska jag studera under min pulmonologiexamen?
Läroplanen för en pulmonologiexamen varierar beroende på vilket program du väljer. Du kan förvänta dig att studera ämnen som lunganatomi och fysiologi, patofysiologi av lungsjukdomar, diagnostisk testning och procedurer, och behandlingsalternativ.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Studenter kan välja individuella kurser som passar deras intressen. Man kan också välja att gp en samling kurser för att på så sätt uppnå specifika mål, såsom att förbättra sina yrkeskunskaper, skaffa sig en ny karriär eller få ett certifikat eller en examen.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.