Keystone logo

1 Kurs Program i Sjukvård Allied Healthcare Alternativ terapi Konstterapi 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
  • Alternativ terapi
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Program i Sjukvård Allied Healthcare Alternativ terapi Konstterapi

Kurser är vanligtvis ett flexibelt, bekvämt sätt för individer att förvärva djupgående information i ett riktade program. Ofta väljer studenterna hur många kurser som ska tas utifrån deras personliga och professionella mål. Till skillnad från formella program varierar längden och formatet av kurser kraftigt mellan institutionerna.

Vad är kurser inom konstterapi? Människokroppen är oerhört komplex. Som sådan kräver återhämtning från sjukdom eller skada ofta en helhetssyn. De som registrerar sig i kurser inom konstterapi lär sig att använda konstnärligt uttryck för att förbättra livskvaliteten för svåra patienter. Genom föreläsningar, projekt, praktikplatser och utställningar förvärvar studenter vanligtvis den information de behöver för att bidra till konstterapin och terapeutiska återhämtningsfält. Beroende på deras unika intresseområden och passion kan programdeltagare studera utbildning, scenekonst, bildkonst, musikalisk konst och andra typer av terapeutiskt uttryck.

Att ta kurser i konstterapi tenderar att ge studenterna både professionella och personliga färdigheter. Vanligtvis lär programdeltagarna hur man använder konst som terapi, utvecklar sin kommunikations-, organisations- och projektplaneringskompetens.

Budgetering för kurser inom konstterapi kräver information om kursen och skolan som programansvariga ofta delar endast med potentiella studenter. Innan du registrerar dig för en konstterapi, är det lämpligt att prata om undervisning och avgifter med programrepresentanter.

Att avsluta en kurs inom konstterapi kan tillåta en kandidat att börja en ny karriär, ansöka om en kampanj eller bidra professionellt på andra sätt. Nya yrkesverksamma söker ofta anställning som rehabiliteringsterapeuter, yrkes terapeuter eller konstterapeuter. De som letar efter kampanjer kan bedriva karriär som aktivitetsdirektörer, anläggningsadministratörer, rehabiliteringschefer eller behandlingsdirektörer. Under tiden bestämmer vissa akademiker att fortsätta med ytterligare utbildning, och bestämmer sig för att så småningom bli professorer, forskare eller läkare.

Lokala universitet, högskolor och onlineskolor erbjuder vanligtvis kurser inom konstterapi. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.