Keystone logo

2 Kurs Program i Sjukvård Idrotts- och träningsmedicin Övningsfysiologi 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Sjukvård
  • Idrotts- och träningsmedicin
  • Övningsfysiologi
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Program i Sjukvård Idrotts- och träningsmedicin Övningsfysiologi

Studenter registrerar sig typiskt i kurser om specifika ämnen inom ett bredare ämnesområde. Framgångsrikt genomförda kurser kan bygga mot en kvalifikation som ett examensbevis eller en examen. En typisk kurs kan innehålla föreläsningar, uppdrag, uppsatser, rapporter, test, tentor och laboratorier. Många kurser är en universitetssemester.

Vad är kurser i träningsfysiologi? De involverar vanligtvis instruktion om människokroppens reaktion på stress i fysisk aktivitet. Diskussionsämnen kan sträcka sig från biokemi och uthållighet till stresstestning. Studenter brukar lära sig om hur kroppen svarar på motion. Det kan innebära en enda träningsövning eller upprepade övningar. Detta kan hjälpa individer att bättre förstå den fysiologiska grunden bakom träning och träning för både idrottsmän och människors hälsa.

Kurser i träningsfysiologi kan utrusta individer med färdigheter som överför till andra områden samt kompetenser som borde vara fördelaktiga på en personlig nivå. Dessa inkluderar ofta samordning, ledarskap och nätverk.

Beroende på kursen i övningsfysiologi kan priset för anmälan variera väsentligt. Huruvida en kurs är en föreläsning, diskussion eller ett laboratorium kan påverka kostnaden. För mer information om kostnaden för kurser ska studenterna kontakta sitt eget universitet direkt.

Motion physiologists arbetar i en mängd olika hälso-, fitness och välfärdsområden. Studenter som väljer att utöva en serie träningsfysiologiska kurser och tjänar en examen kan vara kvalificerade för positioner som fysioterapeuter, gymnasieskolelärare, träningsassistent, träningsfysiolog eller styrka och konditionerings coach. Beroende på kurser som tagits kan en enskild person hitta jobb med gym som tränare eller tränare. Man kan till och med kunna starta en frilans karriär som personlig tränare.

Vissa kurser kan kräva att eleverna går på traditionella klasser på campus. Andra kan låta studenter arbeta på distans via ett online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.