Keiser University Flagship Campus

Introduktion

På Keizer University Flagship Residential Campus vill vi att du har den universitetsupplevelse du förtjänar. Hoppa över de massiva föreläsningssalarna och överfulla klasserna. Välj istället ett universitet där du kommer först, där professorer vet ditt namn och där du kan skräddarsy din utbildning till dina karriärmål.

College handlar lika mycket om att få en utbildning som att hitta rätt. Välj bland över 20 graders program och upptäck det stöd, resurser och verktyg du behöver för att lyckas. Vi är här för att vägleda dig till den väg som är rätt för dig.

Dessutom erbjuder Flagship Residential Campus ett aktivt campusliv som inkluderar en 100 hektar stor plats bara några minuter från stranden, vackra golfbanor och en stad som är full av kultur och underhållning!

Utforska livet på Keizer

Nu kan du upptäcka "Keizer Difference" själv. Vi tror att du kommer att tycka att det är en uppfriskande förändring från andra universitetsupplevelser.

Vi är Keizer University!

Keizer University är ett karriärfokuserat, ideellt universitet med över 40 års historia och tusentals akademiker på campus och online.

Kontakta vårt antagningsteam för att boka en rundtur och lära dig mer om Keizer Universitys flaggskeppscampus.

Seahawk nation!

Oavsett om du är en spelare eller ett fan kan du njuta av mer än 20 NAIA -idrottslag, klubbsporter och intramurala aktiviteter.

Seahawks har vunnit flera nationella mästerskap och skryter med amerikanska student-friidrottare från länder över hela världen.

Platser

  • 2600 North Military Trail, West Palm Beach, , Florida City

Frågor