Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 Kandidat Program i Biomedicinska studier 2024

17 Kandidat Program i Biomedicinska studier 2024

Översikt

Kandidatexamen program ger en grundläggande grund för studenter som är intresserade av ett visst studieområde eller bransch. Examina kan delas in i konst och vetenskap, och det finns ofta olika krav för att fylla varje typ av program.

Vad är en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap? Eftersom de biomedicinska vetenskaperna lägga grunden för alla typer av kurser med anknytning till hälsa, sjukvård och friskvård, kan en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap programmet leda till en mängd olika vägar. Akademiker är skyldiga att studera otaliga kurser relaterade till fysiologi, patologi, anatomi, epidemiologi, kemi, kost och diet och motion eller kinesiologi. De biomedicinska vetenskaperna är det övergripande paraply som omger alla dessa studier och knyta ihop dem inom området hälso- och sjukvård.

Förutom den breda räckhåll för dess spektrum, har inom biomedicinsk vetenskap som en studie många fler fördelar.Eleverna kan lära sig mycket av både teoretisk och begrepps vetenskap samt en hel del tillämpad forskning inom området, sjukhus eller labb. De kunskaper de vinna i programmet är både praktiska och i hög efterfrågan.

Låt ingenting stå mellan dig och din utbildning. Kostnaderna för en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap examen kommer att variera från plats till plats, men skolans ekonomiskt stöd rådgivare kan ge dig den mest aktuell finansiell information.

När det gäller karriärvägar för dem med en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap examen, möjligheterna är ofta oändliga. En examen i biomedicinsk vetenskap anses vara en enorm investering i intjäningspotential, eftersom hälsoområdet är ständigt på uppgång och väntas växa ytterligare i kommande decennier. De med biomedicinsk vetenskap bakgrunder kan förväntas vara eftertraktad inom områdena forskning, sjukhusarbete, institutionell forskning, utbildning och medicinsk praxis.Andra går på att driva avancerade grader som läkare, vårdpersonal och annan medicinsk personal.

Om du känner att en grundutbildning biomedicinsk vetenskap program är rätt för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Kandidat
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
Studiefält
  • Sjukvård (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat