Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Kandidat Program i Biomedicinsk vetenskap 2023

9 Kandidat Program i Biomedicinsk vetenskap 2023

Översikt

En kandidatexamen 's examen belönas för eleverna när de slutför ett fyraårigt grundutbildningen vid en högskola eller universitet. Olika typer av ämnen inom vetenskap och konst kan studeras i syfte att tjäna en sådan grad.

Vad är en kandidatexamen i biomedicin? Denna speciella typ av kandidat 's utbildningsprogram är centrerad på vetenskap och medicin. Klasser för denna grad fokusera på att doppa elever i komplexa begrepp rörande naturvetenskap och biologiska processer. Eleverna lär sig att leverera sjukvård, forskning medicin och lösa olika komplexa problem. Denna typ av program skjuter ofta eleverna att tänka kritiskt och samarbeta med kursinnehållet.
Inlärning i ett universitet och examen med en kandidatexamen i biomedicin examen ger individer färdigheter som kan ge möjligheter till professionella jobb med högre löner.Att få en avancerad examen som en ungkarl 's examen ger ofta fler arbetstillfällen jämfört med dem som don ' t få en högre utbildning.

Kostnaderna i samband med inskrivning i ett grundutbildningen varierar beroende på omständigheterna, till exempel programlängd och kursavgifter. Det finns institutioner över hela världen som erbjuder olika typer av program, inklusive distansundervisning, därför undervisningen kommer att vara annorlunda.

Karriärmöjligheter för dem som har en kandidatexamen i biomedicin examen är främst relaterade till sjukvården världen. Många går vidare till att bli optiker, vilket är en karriär som involverar olika undersökningar och behandlingar i ögat. Kriminalteknik är en annan karriärväg för akademiker där de analyserar och process belägg för brott. En annan populär karriärmöjlighet blir en farmaceutisk forskare som utvecklar och tillverkar läkemedel för behandling av sjukdomar och sjukdomar.

Om du 're intresserad av att tjäna din grundexamen inom biomedicin, då kan du utnyttja vårt försprång formulär och program notering för att hitta en som ' s bäst för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Kandidat
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biomedicinsk vetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat