Keystone logo
Westford University College Forskarutbildning i hälsovårdsledning och ledarskap
Westford University College

Forskarutbildning i hälsovårdsledning och ledarskap

10 Weeks

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 6 000

Distansutbildning, På Campus

Introduktion

PG-examen i vårdhantering och ledarskap
Tilldelas av - Cambridge International Qualifications (CIQ), Storbritannien

Studera online eller deltid från Dubai, Abu Dhabi, Riyadh, Nigeria etc.

Denna PG-kvalifikation hjälper yrkesverksamma som redan arbetar inom hälso- och sjukvårdsbranschen eller strävar efter att söka karriär inom hälso- och sjukvården. Kursen passar bäst för vårdpersonal, sjukhusadministratörer, chefer, handledare, läkare, läkare, sjuksköterskor, sjukvårdspersonal och supportpersonal på sjukhus, kliniker och apotek för att förvärva principer för effektiv vårdhantering som är nödvändig för de ledande sjukhusen och vården företag. Kursen har ett tydligt tilltalande på grund av den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom den växande vårdbranschen i regionen med många internationella företag som flyttar till regionen.

Kurserna syftar till att ge hälso- och sjukvårdspersonal den kunskap och färdigheter som krävs för att vara en effektiv chef inom hälso- och sjukvårdssektorn, förse deltagarna med förståelse för det externa sammanhang inom vilket vårdorganisationer verkar, hur de hanteras och analytiska tekniker som kan användas till beslutsprocesser inom hälsosektorn. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership är certifierat av CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

Leveransmodell Kursens varaktighet Kurscertifierad av Kursnivå
På plats / online 10 veckor CIQ 7 (PG)

152772_pexels-photo-2422287.jpeg

Kursinnehåll

  • Introduktion till vårdhantering; översikt över vårdorganisationens struktur; leveranssystem för hälso- och sjukvård; kultur, organisationskultur, kulturell mångfald och deras inflytande i vårdmiljöer; organisatoriskt beteende och arbetslagsetik.
  • Förstå principerna för förändringshantering modeller för förändringshantering; organisationsutveckling inom vårdindustrin; utbildning av personal.
  • Hur man utvecklar vårdstrategier; utveckla sjukhusstrategiska planer; SMART-mål för att genomföra vårdplaner; internationella ackrediteringssystem för sjukvård; klinisk styrning.
  • Vad är vårdkvalitetsnormer; hur man säkerställer patientsäkerhet hela tiden; förebyggande av medicinska fel i vårdmiljön; lagstadgade bindningar i hälso- och sjukvårdskrav.
  • Vad är ledarskap; hur praktiseras ledarskap inom vårdbranschen; marknadsföringsprinciper och deras tillämpning inom vården; skillnaden mellan ledare och chefer; effektiv och effektiv hantering av ett sjukhus; bedömning av hälsoteknik för vårdchefer; evidensbaserad medicin för vårdchefer.
  • Förstå de grundläggande ekonomiska termerna och definitionerna; vad är tillgångar och skulder, hur man gör och läser en finansiell rapport; ingredienser i vårdens ekonomiska förvaltning; utvärderingstekniker; kostnader, budgetar och rapporter.

Målgrupp

Westford University College intent audience logos" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144650_our-stud.jpg" alt="144650_our-stud.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

* Vi erbjuder inte legalisering / intyg om PG Diploma Diploma Certificate tilldelat av CIQ. Dessa kvalifikationer är endast avsedda för att uppgradera studenternas kunskaper om programmet.

Varför WUC

Westford University College grundades 2009 och är den mest pålitliga utbildningsinstitutionen i Förenade Arabemiraten, som erbjuder de mest flexibla inlärnings- och prisvärda programmen för vanliga studenter och yrkesverksamma (Perfect 'Work-Life-Study' Balance). Vi erbjuder topprankade MBA-program, kandidatkurser, professionella program och företagsutbildning. 5000+ studenter, 3000+ globala studenter, 34+ kurser, 113+ nationaliteter, 16+ akademiska partners, 10+ år på marknaden.

Vår studentbas

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrain, Kuwait, Qatar, USA, Storbritannien, Kanada, Sydafrika, Libanon, Namibia, Nigeria, Indien, Malaysia, Singapore etc.

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor