Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Master i Advanced Health Care Practice - Upper Extremity Rehabilitation
Western University Faculty of Health Sciences

Master i Advanced Health Care Practice - Upper Extremity Rehabilitation

London, Kanada

1 Years

Engelsk

Heltid

01 May 2024

Sep 2024

CAD 37 000 *

Distansutbildning

* internationellt | för inrikes: $14 000 CAD

Introduktion

Detta program är utformat för praktiserande arbets- och sjukgymnaster på jakt efter avancerade kunskaper och färdigheter inom rehabilitering av övre extremiteter, och hjälper dig att utveckla färdigheter och kunskaper för att ge förbättrad patientvård för skador och tillstånd i övre extremiteter och att söka avancerad ackreditering och erkännande nationellt och internationellt. De idealiska kandidaterna för programmet är:

  • Terapeuter som är intresserade av att skaffa sig initial erfarenhet och förbereda sig för anställning inom rehabilitering av övre extremiteter.
  • Erfarna terapeuter som vill utveckla sin praktik inom rehabilitering av övre extremiteter.
  • De som har direkt erfarenhet av rehabilitering av övre extremiteter skulle vilja förbereda sig för att utmana certifierad handterapeutexamen.

Erbjuds helt online, med kliniska mentorskapserfarenheter ansikte mot ansikte, denna interprofessionella utbildningserfarenhet hjälper dig att utveckla kliniska färdigheter, forskningsmetodik, djup kunskap och professionella beteenden för att utvärdera utvärdera hantera och rehabilitera komplexa tillstånd i övre extremiteter. Detta unika programs läroplan är mappad till Certified Hand Therapist (CHT) examen.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor