Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Introduktion

Fakulteten för hälsovetenskap vid Western University erbjuder en mängd olika grundutbildningar, doktorander, professionella och onlineprogram som är utformade för att hjälpa studenter att uppnå sina akademiska mål. Western University är ett av de mest framstående forskningsuniversiteten i Kanada, rankat bland de 1 % av de högre utbildningsinstitutioner världen över, beläget i London, Ontario, Kanada.

Vår institution är rankad som #114 (QS) i världen 2024 totalt, ett topp 50-universitet i världen för graduate sysselsättningsgrad, ett U15-medlemsuniversitet för Kanada och rankad #8 i världen för hållbarhet. Med vårt engagemang för att skapa en rättvis, mångfaldig och inkluderande lärmiljö i vår fakultet, välkomnar Western Health Sciences studenter från hela världen till London/Ontario. Western Health Sciences populäraste masterprogram; Sjukgymnastik, arbetsterapi och avancerad vårdpraktik välkomnar nu fler internationella studenter.

Sjukgymnastik och arbetsterapi är två av de mest populära programmen i Kanada i kombination med våra nya och unika online masterprogram på Advanced Health Care Practice, vilket ger studenter som vill trivas inom hälso- och sjukvården ett stort utbud av forskarstudiealternativ att välja mellan. Ansök idag till Western Health Sciences forskarutbildningsprogram Faculty of Health Sciences vid Western University erbjuder en mängd olika grundutbildningar, doktorander, professionella och onlineprogram utformade för att hjälpa studenter att nå sina akademiska mål. Western University är ett av de mest framstående forskningsuniversiteten i Kanada, rankat bland de 1 % av de högre utbildningsinstitutioner världen över, beläget i London, Ontario, Kanada.

Vår institution är rankad som #114 (QS) i världen 2024 totalt, ett topp 50-universitet i världen för graduate sysselsättningsgrad, ett U15-medlemsuniversitet för Kanada och rankad #8 i världen för hållbarhet. Med vårt engagemang för att skapa en rättvis, mångfaldig och inkluderande lärmiljö i vår fakultet, välkomnar Western Health Sciences studenter från hela världen till London/Ontario. Western Health Sciences populäraste masterprogram; Sjukgymnastik, arbetsterapi och avancerad vårdpraktik välkomnar nu fler internationella studenter.

Sjukgymnastik och arbetsterapi är två av de mest populära programmen i Kanada i kombination med våra nya och unika online masterprogram på Advanced Health Care Practice, vilket ger studenter som vill trivas inom hälso- och sjukvården ett stort utbud av forskarstudiealternativ att välja mellan. Ansök idag till Western Health Sciences forskarutbildningsprogram antingen för att bli sjukgymnast eller arbetsterapeut eller fördjupa dig med våra unika online masterprogram som sjukvårdspersonal.

Mission & Vision

Vår vision

Att vara världsledande inom forskning och utbildning inom hälsa.

Vårt uppdrag

Genom transformativ forskning och utbildning kommer vi att släppa lös innovativa idéer och möjligheter som möjliggör att leva i hälsa under hela livet.

Campus funktioner

Campussäkerhet

Säkerheten för personal, lärare och studenter är av yttersta vikt för Western. Oavsett om det är Special Constable Service, Fire Safety, Student Emergency Response Team eller Western Foot Patrol, har Western tjänster avsedda att hjälpa till att hålla campus en säker plats att lära, arbeta och leka.

Klubbar & föreningar

Western har en mängd olika klubbar och föreningar att tillhöra. Oavsett om du vill gå med över 9 500 andra studenter i en av 180 olika klubbar på campus, eller om du är personal eller lärare på Western, finns det ett sätt för alla att känna sig anslutna.

Mångfald

Mångfald är en av nycklarna till Westerns framgång. Under åren har campusgemenskapen skapat över 60 klubbar och studentgrupper och initierat sysselsättningspolicyer och tjänster som är utformade för att uppmuntra och stödja västerländska rika och inkluderande miljö. Universitetet har åtagit sig att tillhandahålla kulturellt känsliga och inkluderande tjänster till alla studenter, fakulteter och personal samtidigt som de omfamnar den mångkultur som definierar vår campuskropp.

Familjestöd

Western är stolt över att stödja våra campusmedlemmar som har familjer. Vi har åtagit oss att tillhandahålla boende som finns i Ontario Human Rights Code. Den här sidan beskriver flera familjespecifika resurser som är tillgängliga över hela campus för individer som behöver tillgodose sin familjs behov.

Mat & middag

Western har många ställen att koppla av och äta på campus. Det finns 28 Campus Eateries i 12 olika byggnader inklusive 22 kaféer med populära nationella javamärken. Oavsett om du letar efter något snabbt på väg till lektionen eller en formell atmosfär för att ta med en kollega på en affärslunch, hittar du kvalitetsmattjänster på Western.

Transport & Parkering

Det är lätt att ta sig runt på campus men personal, studenter, lärare och besökare letar alltid efter mer information om denna viktiga tjänst. Från denna sida kan du få tillgång till campusparkering, information om parkeringstillstånd – och till och med ta reda på hur du betalar parkeringsböter om behov uppstår.

  Antagningar

  I allmänhet är detta den information vi använder för att utvärdera din ansökan:

  • Din övergripande prestation i din senaste läroplan
  • Hur du gör i kurser som krävs för ditt program
  • Eventuella valfria eller obligatoriska tilläggsformulär
  • Din nivå av engelska språkkunskaper

  Hur processen fungerar

  I allmänhet är dessa steg du tar för att ansöka till Western:

  • Begränsa dina programval
  • Skicka in din ansökan på OUAC
  • Skapa ditt Student Center-konto
  • Markera alla deadlines i din kalender
  • Lämna in betyg
  • Skicka in kompletterande blanketter
  • Vänta på att få ditt antagningsbeslut

  Krav på internationella studentexamen

  Du kommer att behöva:

  • Ett komplett IB-diplom, inklusive:
   • Kunskapsteori och utökad uppsats
   • Godkänd i minst sex ämnen (tre på högre nivå)
   • Ett minsta totalbetyg på 27 (inklusive den utökade uppsatsen och TOK)
   • Inget betyg mindre än 4 på någon kurs
   • Obligatoriska kurser för ditt program

  Hur man ansöker

  Applikationsåtkomst

  Tillgång till Western University Graduate Application kräver en av två uppsättningar referenser:

  Alternativ 1: Aldrig ansökt till Western tidigare?

  Om du aldrig har ansökt till Western University tidigare kommer du att behöva ett tillfälligt Western Applicant Account. Det tillfälliga Western Applicant Account (inloggning, lösenord) kan skapas på den första sidan av ansökan. Klicka på knappen Skapa konto och fyll i nödvändig information.

  Alternativ 2: Använt på Western tidigare?

  Om du har ansökt till Western tidigare fick du en Western Student Identity (inloggning, lösenord). Du kan använda en aktiv Western Student Identity för att logga in på Student Center och skapa en ny Western University Graduate Application. Om du behöver återaktivera din Western Student Identity, följ stegen som beskrivs på studentcentrets hemsida.

  Förkunskapskrav

  Nedan beskrivs de lägsta antagningskraven som anges av School of Graduate and Postdoctoral Studies. Vänligen granska denna information för att säkerställa att du är förberedd med den kunskap som krävs för att lyckas med dina utbildningssysselsättningar.

  Se till att besöka programspecifika webbplatser som du är intresserad av att ansöka till eftersom varje forskarutbildning kan ha specifika antagningskrav, inklusive högre medelvärden än minimum.

  Masterprogram

  Sökande måste ha en fyraårig examen från ett ackrediterat universitet. School of Graduate and Postdoctoral Studies kräver minst 70 % i genomsnitt över kurser som tagits under de två sista heltidsåren av grundexamen. Motsvarande kvalifikationer kan övervägas baserat på normerna för disciplinen eller yrket.

  Doktorandprogram

  Sökande måste ha en magisterexamen eller motsvarande från ett universitet, högskola eller institut och ge bevis på forskningspotential. Skolan för forskarutbildning och postdoktorala studier kräver minst 70 % i snitt i magisterexamen, vilket bestäms av School of Graduate and Postdoctoral Studies.

  Engelska språkkunskaper

  Sökande vars första språk inte är engelska måste bevisa sin kunskap i användningen av det engelska språket genom en tillfredsställande* prestation inom de senaste två åren i något av följande:

  • Testet av engelska som främmande språk (TOEFL). Minsta acceptabla poäng är 86, utan individuell poäng under 20 för den internetbaserade versionen, eller 550 för pappers- och pennversionen, även om vissa program kräver ett högre minimipoäng. [Westerns TOEFL-ID är 0984].
  • International English Language Testing Service (IELTS). Minsta acceptabla poäng är 6,5 av 9. IELTS erbjuds i sex testcenter i USA och tre i Kanada.
  • Duolingo engelska test. Sökande måste uppnå ett minimumpoäng på 115.
  • The Canadian Academic English Language Assessment (CAEL Assessment). Minsta acceptabla poäng är 60. CAEL-bedömningen erbjuds i flera länder över hela världen såväl som Kanada.
  • Western English Language Centre. Kravet är framgångsrikt slutförande av High-Advanced-nivån.
  • Fanshawe Colleges ESL-program. Kravet är examen från nivå 10, engelska för akademiska ändamål, med minst 80% i alla delar.

  Program på Western kan kräva ett högre minimipoäng än de som anges ovan eller accepterar kanske inte alla ovanstående prov eller språkprogram för antagning; vänligen kontakta forskarutbildningen direkt för information.

  Studenter som måste uppvisa bevis på kunskaper i engelska måste göra sina egna arrangemang för att skriva TOEFL, IELTS eller CAEL och få de officiella resultaten skickade direkt till School of Graduate and Postdoctoral Studies av testbyrån. De utexaminerade från Fanshawe Colleges ESL-program måste tillhandahålla officiellt bevis på examen.

  Stipendier och finansiering

  Statliga lån och bidrag

  lån

  Ett lån är ekonomiskt stöd du betalar tillbaka i omgångar efter dina studier. Kolla in dessa lån om du är:

  • Bor i Ontario
  • Från en annan provins i Kanada
  • Studerar på deltid
  • Ska på utbyte
  • I behov av ytterligare stöd på grund av funktionshinder, barnomsorg eller låg familjeinkomst

  Ontario Learn and Stay Grant

  Du behöver inte betala tillbaka ett bidrag, så länge du uppfyller villkoren. Ontario Learn and Stay Grant ger finansiering till sjuksköterskestudenter vid Western om de förbinder sig att arbeta i Londonregionen under en viss termin efter examen. Bidraget kommer att täcka din undervisning, läroböcker och andra utbildningskostnader.

  Stipendier är utmärkelser för akademiska eller andra prestationer. Till exempel:

  • Western's Admission Scholarship Program – baserat på ditt gymnasiegenomsnitt. Du övervägs automatiskt för detta.
   • Westerns antagningsstipendium för svarta och inhemska studenter – baserat på ditt gymnasiegenomsnitt. Du övervägs automatiskt men först måste du själv identifiera dig som svart eller ursprungsbefolkning.
   • Nationellt stipendieprogram – för allsidig excellens. Få upp till $72 000!
   • Fem $50 000 James Jenkins President's Entrance-stipendier för svarta studenter.
   • Ett 80 000 $ Neen Hodgins National Entrance Scholarship för konst- och humaniorastudenter.
   • Schulich Leader Scholarships - upp till $100 000 för att studera vetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM) ämnen.
   • Faculty of Arts & Humanities Entrance Scholarships - automatiskt stipendium på $2 000 eller $2 500 beroende på ditt antagningsgenomsnitt.

  Stipendier & Arbetsstudier

  Stipendier och arbetsstudieprogram kompletterar finansiering för studenter i ekonomiskt behov.

  Stipendium: ekonomiskt stöd du inte betalar tillbaka, precis som ett stipendium. Förutom att stipendier är helt baserade på ekonomiskt behov. Du ansöker om dem.

  Arbetsstudier: inte ditt genomsnittliga deltidsarbete. Det här är specifika deltidsjobb på campus som erbjuder flexibilitet kring dina studier.

  Antagningsstipendium för studenter utanför provinsen

  Om du kommer till Western från en annan provins kan du få $3 000 för att finansiera dina studier. Om du kommer från Québec kan du få minst $4 000. Ansökan om antagningsstipendium.

  Ranking

  • Western rankas 114 av nästan 1 500 universitet över hela världen Baserat på 2024 QS World University Rankings
  • Western i topp 10 av 1 705 universitet i global hållbarhetsranking
  • Western erkänt som ett av världens 20 bästa universitet i nya globala hållbarhetsrankningar
  • Western serverar hållbarhet i bostäder
  • Western går upp i QS World University Rankings

  Platser

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Frågor