Keystone logo
West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

Introduktion

West Georgia Technical College tillgodoser de växande behoven hos Carroll, Coweta, Douglas, Haralson, Heard, Meriwether och Troup Counties. Högskolan strävar efter att erbjuda utmärkta utbildningsmöjligheter inom sina servicesamhällen och bli ledande inom utvecklingen av partnerskap mellan dessa utbildningsresurser och näringslivet.

Som medlem i Technical College System i Georgia har West Georgia Technical College åtagit sig att tillhandahålla excellens i både fysiska anläggningar som är utformade för eleven och kvalificerad fakultet som är beredd att arbeta med studenter. Vi tror på partnerskapet mellan lärare och studenter som delar ansvaret för lärande.

West Georgia Technical College fortsätter också att ha en direkt effekt på den ekonomiska utvecklingen i området genom att tillhandahålla en kompetent arbetskraft för nya och befintliga arbetsgivare. Utvidgad från ett brett utbud av certifikat, examensbevis och examenserbjudanden, försöker West Georgia Technical College erbjuda utbildning och omskolning av personer, överföring av ny teknik till företag och industrier och samhällssupporttjänster.

Platser

  • Carrollton

    Newnan Road,997, 30116, Carrollton

    Frågor