Keystone logo

Welch College

A logo

Introduktion

Om Welch College ägs och drivs av National Association of Free Will baptister och styrs av en styrelse som väljs av denna sammanslutning. Högskolan prenumererar på tro och praxis som anges i Free Will Baptist avhandling.

National Association of Free Will baptister grundade högskolan som Free Will Baptist Bible College 1942. Skolnämnden av National Association valde Nashville som en idealisk plats för den nya högskolan, centralt beläget bland de stora centra i konfessionell befolkningen i sydöstra, sydvästra och Mellanvästern.

Skolnämnden valt Georgia native Linton C. Johnson som skolans första president, en post han innehade i 34 år. Departement av Dr. Johnson och hans hustru Ruth var enastående inflytande i forma karaktären av högskolan, dess sponsring valör, och dess teologiska uttryck i det tjugonde århundradet. Under hans ledning flyttade college från en spirande bibelskola till en omfattande, ackrediterad bibelskola med många nya byggnader och utbildningar.

Högskolan köpte en byggnad på Richland Avenue i den historiska Richland-West End grannskapet, som senare blev känd som Davidson Hall. Åtta studenter samlades där 1942, som omfattar den ursprungliga studentkåren. Den ursprungliga lärare och personal numrerade fyra, inklusive berömdheter som Laura Belle Barnard, JR Davidson och Henry Melvin. Ursprungligen en tvåårig institution, högskola lagt till en tredje studieåret 1949 och en fjärde år 1950, och erhöll sin första kandidatexamen till fem äldre 1951.

2012 högskolan bytte namn till Welch College för att beteckna dess utveckling till en mer omfattande Christian College. College är uppkallad efter John L Welch och hans fru Mary. Welch var den ledande figur i att föra samman östra och västra fri vilja baptister att etablera National Association of Free Will baptister i 1935, efter att ha tjänstgjort som första moderator och sekreterare i utbildningen av denna sammanslutning.

I tillägg till Dr. LC Johnson har Welch College letts av fyra presidenter: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), och Dr. J. Matthew Pinson (2002-present). Idag College registrerar cirka 315 studenter per år från cirka 22 stater och flera internationella länder.

Campus Life Gemenskap - Vi är bättre tillsammans Detta är en spännande tid att vara på Welch College där utbildning består av mer än kurser och läroböcker. Även om de flesta studenter kommer att ha lämnat familjen bakom när du kommer hit, kommer nära sammansvetsad grupp av högskolan tillåter dem att känna sig hemma. Lärare och personal är vänliga och tillgängliga, och många studentorganisationer-inklusive olika departement grupper, föreningar, intramural verksamhet, dramatiska och musikgrupper, och mer-ge studenterna många möjligheter att utveckla meningsfulla relationer som varar hela livet.

På Campus Aktiviteter Kvarterskalas Block Party är ett college familj picknick som äger rum fredagen den andra hela veckan i varje hösttermin. Picknicken följs av ett campus klubb parad, spel och underhållning.

Rush Natt Rush Night händer fredagen den tredje hela veckan i varje hösttermin. Fyra män klubbar (APHA Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Society, och William Jennings Bryan Society), fyra kvinnor klubbar (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, och Charlotte Bronte Society) och Commuter rådet har tävlat sedan början av terminen för medlemmar. Natten är fylld med video komedier som skapats av klubbarna som gör ett sista försök att övertyga nya studenter att gå med i deras organisation. Händelsen slutar i gymmet när nya studenter är placerade i mitten av domstol och fick två minuter till "rush" till deras valda klubb. Varje student förväntas delta i en av de klubbar som de blir en del medan de går Welch College. Dessa klubbar bidra till att ge varje person en känsla av social plats, syfte och samhörighet till vårt campus.

Welch Film Festival Welch Film Festival är ett årligt evenemang som startades 2008 som ett sätt att stimulera utveckling och uppskattning av videography som en konstform och departement verktyg. Festivalen är öppen för bidrag från kyrkan ungdomsgrupper, alumner, och medlemmar av Welch College familjen. Awards ges för bästa film, bästa prestanda, Bäst i tekniska fördelar, och andra kategorier på domarnas godtycke. Klicka på festivalnamnet ovan för mer information.

Junior / Senior Banquet Varje år juniorklass organiserar en formell bankett och underhållning för att hedra seniorklass. Det finns en avgift för att delta.

Samhällstjänst blod~~POS=TRUNC Drives Två eller tre gånger per år vår fakultet, personal och studentkåren deltar i på campus blod enheter. Röda Korset skickar ett mobilt team på plats för dessa händelser. Welch College har rykte i Nashville som en av de bästa per capita ge universitetsområden.

Super Bowl för vård Varje år, före Super Bowl, våra campus klubbar tävlar om vem som kan samla flest burkar mat. I samarbete med Super Bowl of Caring organisation, är de sedan doneras till andra skörden delas ut till behövande familjer i vårt samhälle.

projektet pumpa Projekt pumpa sker den 31 oktober varje år, såvida inte dagen är en söndag. Som nå ut till samhället, är värd för studentkåren en mini-karneval som en festival alternativ för alla barn som kanske vill delta. Campus klubbar driva bås. Hundratals lokala kyrkans ungdom och grannskaps barn och vuxna går normalt.

Andlig Bildning Dagar av bön En unik egenskap hos Welch College är en administration, fakultet, personal och studentkåren som åsidosätter andra aktiviteter en dag varje termin för att be. Medan vi vänder våra hjärtan till Gud mer än en gång per termin, vi njuta av Bönedagen som en tid att koncentrera sig på Herrens välsignelser och be om hans ingripande i våra liv.

Vi ses på Pole Vi ses på Pole (SYATP) är ett årsmöte för kristna elever i alla åldrar på en flaggstång framför sina lokala skolan för bön, skriftläsning, och psalmsång under den tidiga morgonen innan skolan börjar. Denna händelse inträffar var fjärde onsdagen i september.

elev Revivals Vanligtvis kommer elevrådet planera evenemang såsom studentledda väckelse tjänster, perioder av bön och fasta, eller konserter med bön att uppmana varandra mot större engagemang för Guds ledande och lydnad till hans ord.

ledarskapsutveckling ledarskaps~~POS=TRUNC Resident assistenter, Student rådets medlemmar, student mentorer och SpirituaLife ledare kommer en vecka tidigt att falla termin under en tid av intensiv träning. De har också en chans för praktisk tillämpning av dessa tjänare-ledare färdigheter som de hjälpa nya studenter under Freshman Orientering veckan innan college börjar. Brush-up utbildningar fortsätter sedan under hela året.

Tennessee Intercollegiate delstatsparlamentet (TISL) Welch College stöder Tennessee Intercollegiate delstatsparlament (TISL) genom att skicka delegater från elevrådet deras årliga överläggningar sessioner på lagstiftnings våningen i delstatens huvudstad. Vår representant vann "Best Senator" -priset under hösten 2011.

Online Learning Få din examen från någonstans Är du inte på allvar överväga att flytta till studier som Welch College campus student? Inga problem! Welch College kan komma till var du är, så länge du har en bra Internet-anslutning.

Detta är ett perfekt program för vuxna som befinner sig redan ta hand om familjen, kyrka, jobb, eller karriär. De kan arbeta på att bli mer effektiva kyrka eller affärs arbetare, utan att behöva avbryta sin nuvarande ansvarsområden.

Om du har samma engagemang för trohet, kompetens och service i allt, då vi bör tala! Vårt program är ackrediterade, samma som campus programmet. Trohet mot Guds ord i allt, i alla kurser, bland alla elever och all fakultet. Det är Welch College, på campus eller online.

Platser

  • 3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

Frågor