Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Introduktion

University of Texas at Tyler Ben och Maytee Fisch College of Pharmacy erbjuder Pharm.D. examen i ett studentcentrerat, innovativt format som förbereder dig för att bli en exceptionell farmaceut.

Som farmaceutstudent vid University of Texas at Tyler kommer du att vara en av de första i landet som kan dra nytta av en läroplan som är inriktad på teambaserat lärande, ett interaktivt format som visat sig engagera studenter mer effektivt än traditionella klassrumföreläsningar. Du kommer att vara en aktiv deltagare i inlärningsprocessen, med vägledning från en fakultet av experter som ägnar dig åt din framgång.

Apoteksskolan är inrymd i WT Brookshire Hall, en förstklassig anläggning speciellt utformad för att stödja teambaserat lärande.

University of Texas at Tyler Pharm.D. Programmet är en fyraårig studiekurs och kräver minst två års förutsättning.

Om du är intresserad av att ta grundläggande klasser som uppfyller kraven för många vårdyrken, kolla in University of Texas at Tyler Pre-Med Academy. Pre-Med Academy tillhandahåller rådgivning och stöd med målet att bygga in studenter i tävlande kandidater för forskarutbildningar inom hälsoyrken.

Platser

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Program

    Frågor