Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Introduktion

University of South Florida (USF) Är ett stort, offentligt 4-årigt universitet som erbjuder grundutbildning, examen, specialist och doktorsexamen. USF-systemet innehåller tre, separat ackrediterade institutioner: USF; USF St. Petersburg; Och USF Sarasota-Manatee. Servar mer än 49 000 studenter, USF System har en årlig budget på 1,6 miljarder dollar och rankas 41: e i nationen för forskningsutgifter bland alla universitet, offentliga eller privata. USF är stolt över att vara ett globalt forskningsuniversitet med hög inverkan på studenters framgång.

USF College of Pharmacy (COP) Är en av 14 högskolor inom USF System. USF COP är en del av USF Health Enterprise, som är ett partnerskap av USF Health är partnerskapet vid University of South Florida Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, skolan Av biomedicinska vetenskaper och skolan för fysioterapi och rehabiliteringsvetenskaper; Och läkare av USF Health. USF Health är en integrerad del av University of South Florida, ett globalt forskningsuniversitet med hög inverkan på studentens framgång.

I enlighet med uppdraget från USF COP, som syftar till att "revolutionera hälsan", grundade USF COP Office of Graduate Programs (OGP). Visionen för utbildningsutbildning vid COP inkluderar utveckling av spetskompetens och utbildning, inklusive didaktisk (både online och ansikte mot ansikte) kurs på flera områden inom apoteket, skapar en varierad inlärningsmiljö för studenter och fakulteter och skapar avancerade Lärande möjligheter med hjälp av den nya tekniken.

De strategiska målen för OGP inkluderar:

 • Att stärka inhemsk och internationell rekrytering, inskrivning och behållning av doktorander som speglar mångfald
 • Att sträva efter att förbättra den akademiska erfarenheten av och livskvaliteten för doktorander
 • Att bedriva forskningsfinansiering och beteende och publicera forskning som leder till möjligheter för framgångsrika studenters framgång
 • Att samarbeta med andra USF-högskolor och SUS-institutioner för att utveckla kreativa initiativ som främjar forskarstuderandeforskning
 • Att fungera som ledare för att främja tvärvetenskapliga examensprogram.

Utbildningsprogram som erbjuds inkluderar examensbevis och en magisterexamen inom farmaceutisk nanoteknik. Filosofie doktor (PhD) är underutveckling. Stolthet:

 • Dr Shyam Mohapatra, grundande dekan för USF COP Office of Graduate Programs, är en inductee av FL Inventors Hall of Fame. Han var en av sex uppfinnare inledda i den inledande induktionsceremonin för hans bidrag till biomedicinsk nanoteknik. Denna induktion placerar honom tillsammans med uppfinnarna av luftkonditionering och kylning, uppfinnare av Gatorade och Thomas Edison.
 • USF System tilldelades rekord 458,5 miljoner dollar i kontrakt och bidrag under räkenskapsåret 2016.
 • USF-systemet rankas nionde i nationen bland offentliga universitet och 21: e världen över för givet amerikanska patent bland alla universitet enligt Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa utsågs till en av Topp 100 bästa värdena i offentliga högskolor (# 66) av Kiplinger Personliga Finans för 2016.
 • University of South Florida System är hem till en studentkår med nästan 50 000 studenter som representerar över 130 olika länder.
 • US News and World Report (USNWR) rankade USF Tampa som bästa College för veteraner (2016).

Platser

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Frågor